Kunststof kozijnen in Grou

Met meer dan 24 jaar ervaring is All Window de specialist op het gebied van de veiligste kunststof kozijnen in Grou. Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen, schuifpuien, deuren of gevelbekleding? Kies dan voor All Window.

grou

Wat maakt All Window zo bijzonder?

All Window onderscheidt zich van andere bedrijven door de inbraakwerende kozijnen die wij leveren. Voor een optimale beveiliging van uw woning beschikken de kozijnen, naast stalen constructies, over gepatenteerde systemen. Gayko Extreem Stabiele Profielbevestiging (ESP) en Gayko Tegengesteld Sluitsysteem (GVS) maken het verschil. kunststof kozijnen in Grou

(ESP) zijn strips die als extra versteving door het kozijn lopen.Dit kun je zien als een extra ruggengraat voor het kozijn. Ook voegt (GVS) veel toe. De nokken van dit systeem lopen in tegengestelde richting. Dit kun je zien als het effect van een weerhaak. Het is daarom vrijwel onmogelijk om het kozijn open te breken. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich duidelijk van andere systemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Zie hieronder meer informatie over de systemen.

Monteren met kunststof stelkozijnenWaarom montage met kunststof stelkozijn

All Window monteert alle kozijnen met kunststof stelkozijnen, de kunststof stelkozijnen geven uw woning een duurzame afdichting, verhoogde inbraakveiligheid en voorkomt lelijke kitvoegen. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Waarom kunststof kozijnen in Grou?

Als u uw kozijnen gaat vervangen is het aan te raden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben namelijk een levensduur van ongeveer 50 jaar, zijn voordelig en vragen nauwelijks onderhoud. Het vervangen van uw huidige kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen brengt de volgende voordelen met zich mee:

Voor meer informatie kunt u een gratis brochure aanvragen of gerust langskomen in onze showroom. Onze adviseurs brengen graag een vrijblijvende offerte voor u uit.

Specialisaties

Naast kunststof kozijnen is All Window ook gespecialiseerd in aluminium kozijnen, kunststof schuifpuien, aluminium schuifpuien, voordeuren, dakkapellen en gevelbekleding. Bent u benieuwd naar onze afgeronde projecten? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

GRATIS BROCHURE AANVRAGEN

Polluxweg 5
8938 AZ Leeuwarden
058 213 59 25

Gerelateerde artikelen:
Kunststof kozijnen in Friesland
Kunststof kozijnen in Leeuwarden

All Window