Kunststof kozijnen in Leeuwarden

Als u denkt aan betrouwbaarheid en vakmanschap, dan denkt u aan All Window. Wij zijn met 27 jaar ervaring dé specialist op het gebied van kunststof kozijnen in de Friese hoofdstad, Leeuwarden. De beste kunststof kozijnen in Leeuwarden koopt u dus gewoon in uw eigen woonplaats. Kom langs in onze showroom of maak een afspraak met een van onze adviseurs.

Waarom kunststof kozijnen van All Window

De kunststof kozijnen van All Window zijn anders dan gewone kunststof kozijnen in Leeuwarden. De producten van All Window zijn namelijk verder ontwikkeld dan die van haar concurrenten. Zo onderscheidt All Window zich doordat de producten zijn voorzien van een gepatenteerd kozijnbeslag dat niemand anders in Friesland mag gebruiken. Hierdoor gaan de producten van All Window verder qua inbraakveiligheid en betrouwbaarheid dan die van anderen. Dit alles heeft te maken met de gepatenteerde Extreem Stabiele Profielbevestiging ESP en Gayko Tegengestelde Sluitsysteem GVS technieken.

Kunststof kozijnen in Leeuwarden

Met ESP bedoelen we extra stalen strips die als ruggengraat door het kozijn lopen. De schroeven van het hang- en sluitwerk gaan door de strips waardoor deze extra versteviging creëren. Hierdoor loopt u geen risico’s op het doorhangen van de kozijnen en kozijnvleugels.

Dankzij GVS wordt het voor ongewenste bezoekers onmogelijk gemaakt om de sluit-nokken van het kozijn te forceren. Bij een standaard kozijn kan een inbreker in 10 seconden binnendringen, omdat de nokken in ééndezelfde richting gaan. Dankzij GVS ontstaan het effect van een weerhaak waardoor dit onmogelijk is.

Bekijk de onderstaande video voor een visualisatie.

Kunststof stelkozijnenWaarom montage met kunststof stelkozijn

All Window monteert alle kozijnen met kunststof stelkozijnen, de kunststof stelkozijnen geven uw woning een duurzame afdichting, verhoogde inbraakveiligheid en voorkomt lelijke kitvoegen. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen?

Wanneer u uw kozijnen gaat vervangen is het raadzaam om te kiezen voor kunststof. Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur van ca. 50 jaar. Daarnaast zijn ze bijna onderhoudsvrij en is het voordeliger dan hout. Als u uw kozijnen vervangt voor kunststof profiteert u ook van:

Meer informatie? Vraag een GRATIS BROCHURE aan.
of kijk op de website van onze leverancier.

Gerelateerde artikelen:

Kunststof kozijnen in Friesland
Kunststof kozijnen Leeuwarden

All Window

Acties en voordeel ontvangen?