12

11

Geluidsisolatie, verhoog uw levenskwaliteit!

Geluiden van het verkeer en lawaai van vliegtuigen. Soms lijkt het alsof de wereld om ons heen uit steeds meer lawaai bestaat. Ook zijn er zelfs hinderlijke geluiden die de gezondheid kunnen schaden. Geluidsisolatie verbetert uw levenskwaliteit, dus sluit het lawaai buiten! De intelligente kozijnconstructie en het high tech isolatieglas van GAYKO geven u de rust terug die u zo hard nodig hebt.

Tegenwoordig zijn er nog maar heel weinig mensen die het voorrecht hebben om in een gebied zonder geluidsoverlast te wonen. Ook zijn er allerlei zaken die uw rust en ontspanning kunnen verstoren, maar met geluidswerende kozijnen van GAYKO keert de rust terug.

De geluidsisolatiewaarde van een standaard Gayko-kozijn is al 32 dB. Bij een hogere geluidsisolatie varieert de dikte van de binnen- en buitenruiten. GeluidisolatieVuistregel: hoe groter het verschil verschil in de dikte van de ruiten, des te hoger de geluidsisolatiewaarde. De gecertificeerde geluidswerende kozijnen van Gayko zijn leverbaar voor de geluidsisolatieklassen 1 tot 5 (25-49 dB) en bieden u dan ook de juiste oplossing voor elke situatie.

Gerelateerde artikelen

Kunststof kozijnen Friesland
Aluminium kozijnen
Kunststof kozijnen Almere
https://www.gayko.de/

Acties en voordeel ontvangen?