Aluminium kozijnen van All Window

Als u opzoek bent naar aluminium kozijnen, dan zoekt u naar de kozijnen van All Window. Wij zijn al meer dan 24 jaar specialist in aluminium kozijnen. Aluminium kozijnen zijn erg aantrekkelijk aangezien ze onderhoudsvrij zijn, goed isoleren en een lange levensduur hebben. Ook zijn aluminium kozijnen in vele kleuren verkrijgbaar.

Functionaliteit en esthetica

Aluminium kozijnen kunnen aangepast worden naar de behoeften van de klant. De onderstaande kozijnen hebben een verschillend uiterlijk.

Aluminium kozijnen hebben constructies met verschillende scharniertypes, bijvoorbeeld verborgen scharnieren en rolscharnieren die in de ramen of roldeuren zitten. Ook hebben de aluminium profielen: MB-70 HI, MB-70US HI en de MB 70CW HI een verbeterde thermische isolatie. Aluminium kozijnen hebben ook de mogelijkheid om aan de binnenkant een andere kleur te hebben dan aan de buitenkant.

De profielen zijn in allerlei constructies te verkrijgen zoals: Kantelramen, kiepramen, vaste ramen, draairamen, draai-kiep, kiepschuiframen zowel naar binnen als naar buiten. Dit brede assortiment zorgt er altijd voor dat u een juiste keuze kunt maken welk profiel het beste bij u past.

Voordelen van aluminium kozijnen

Aluminium heeft een modern uiterlijk en zijn gemaakt van een sterk en zeer stabiel materiaal. Aluminium kozijnen roesten en rotten niet. Ook is hun thermische isolatie net zo goed als die van houten of kunststof kozijnen daarnaast nemen aluminium kozijnen ook geen vocht op waardoor het een zeer geliefd materiaal is in de bouwwereld. Aluminium is te verkrijgen in vele kleuren. Denk er wel goed over na, omdat aluminium kozijnen een lange levensduur hebben, ook zijn ze moeilijk over te schilderen dus denk goed na over welke kleur u kiest.

Tegenwoordig heeft aluminium een kern met isolatiemateriaal. Hierdoor is het isolatievermogen enorm gestegen. Zo is het isolatievermogen net zo hoog als dat van hout of kunststof. De kozijnen worden geleverd met een beschermende laag die extra bescherming geeft.

Raam- en deursystemen

MB-70 Aluminium kozijnen

MB-70

Het aluminium systeem MB-70 heeft een zeer goede thermische en akoestische isolatie. Het heeft een versie met een verbeterde thermische isolatie, die verkregen werd door het gebruik van speciale isolatie profielen in een ruimte onder de beglazing. In het MB-70 systeem kunnen ramen en deuren van de RC4-klasse geleverd worden. Ook ramen die als rookuitlaat functioneren. Er zijn ook verschillende versies van de ramen: MB-70US / MB-70US HI, MB-70SG raam met de zogenaamde ‘verborgen vleugel’ en de MB-70 Industrial versie voor historische gebouwen. Dit systeem is ook de basis van de koud-warme MB-70CW / MB-70CW HI gevels.

MB-86 Aluminium kozijnenMB-86

Het raam-deursysteem MB-86 is een product met bijzonder groot aanbod dat voldoet aan de meest verschillende behoeften van klanten. De profielen van dit systeem zijn namelijk beschikbaar in 3 uitvoeringsvarianten, afhankelijk van de gewenste energiebesparing: ST, SI en AERO. MB-86 het eerste aluminium raam-deursysteem ter wereld waarin aerogel is toegepast – materiaal met een perfecte thermische isolatie. Een ander voordeel van het MB-86-systeem is de grote stevigheid van de profielen, waardoor constructies van grote afmetingen en een hoog gewicht mogelijk zijn.

MB-60 Aluminium kozijnenMB-60

MB-60 is een modern aluminium systeem voor de uitvoering van architectonische buitenelementen die warmte en geluid isoleren, bv. Verschillende typen ramen, deuren, portieken, etalages en ruimtelijke constructies. Het systeem MB-60 kenmerkt zich door een lage warmtedoorgangscoëfficiënt, U kunt dankzij dit lage warmtedoorgang besparen op gas.

Nooit meer schilderenProject Aluprof

Wellicht is het grootste voordeel van aluminium kozijnen het geringe onderhoud, u hoeft de kozijnen enkel af te nemen met een doek als u de ramen aan het lappen bent. Dit staat in sterk contrast met traditioneel houten kozijnen, deze moet u regelmatig schoonmaken en schilderen. Het schilderen van houten kozijnen is een tijdrovende en vaak dure kwestie, die regelmatig terugkeert. Naast deze kosten & tijdbesparende voordeel bieden de aluminium kozijnen van All Window veel meer voordelen zoals, geluid/ warmte isolatie en een naadloze montage dankzij onze aluminium profielen.

Naast aluminium kozijnen is All Window ook gespecialiseerd in aluminium schuifpuien, kunststof schuifpuien, kunststof kozijnen, voordeuren en gevelbekleding. Bent u benieuwd naar onze afgeronde projecten? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

Wilt u meer weten over aluminium kozijnen van All Window?

Neem contact met ons op via

showroom Almere: 036 202 20 42
showroom Leeuwarden: 058 213 5925

of via
info@allwindow.nl 

Gerelateerde berichten voor Aluminium kozijnen:

Kunststof kozijnen

Kunststof stelkozijnen

Aluminium schuifpuien

https://aluprof.eu/nl

Acties en voordeel ontvangen?