Schuifpuien

Schuifpuien van All Window zorgen direct voor lichtinval in uw woning zonder dat dit ten koste gaat van uw woonruimte. Door middel van een schuifpui  creëert u binnen een handomdraai het effect van openslaande tuindeuren. Naast meer lichtinval maakt u met behulp van een schuifpui een gehaal van zowel huis als tuin.

De puien van All Window zijn leverbaar in allerlei verschillende kleuren, soorten en maten die elk op zijn beurt perfecrt aansluiten op de gewenste woon-of-werksituatie. Voor resultaten van reeds afgeronde schuifpuien klik hier.

Vrijblijvende offerte

De schuifpuien van All Window zijn verkrijgbaar in de onderstaande materialen:

schuifpuien

Onze klanten beoordelen All Window gemiddeld
met een 9.8 (van 10) op basis van 224 recensies!

Wilt u meer informatie ontvangen over kunststof en aluminium schuifpuien?
Vraag nu een gratis brochure aan.

Waarom moet u kiezen voor schuifpuien van All Window?

De puien van All window zijn verkrijgbaar in vele soorten, profielen en maten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een schuifpui van 2, 3 of 4 delen in zowel kunststof als aluminium. Naast het aantal schuifdelen kunt u ook nog kiezen tussen een schuif, kiep of hefpui. Wilt u meer informatie over de verschillen tussen een hef en kiepschuifpui klik dan hier

Daarnaast zijn de producten van All Window voorzien van HR++ Glas. Dit glas is standaard aan de binnenkant en buitenkant gelaagd uitgevoerd. De reden dat All Window dit doet is, omdat het glas tot de grond door loopt. Wanneer er per ongeluk iets of iemand tegen het glas komt met als gevolg dat het raam scheurt, valt dit raam niet in duizend stukjes maar blijft het keurig bij elkaar door de extra folie die zich tussen het glas bevindt. Ook dit zorgt voor een extra stukje veiligheid want ook qua inbraak maakt dit glas het zeer lastig voor een inbreker om binnen te komen.

Dit glas verhoogt de isolatiewaarde van uw woning waardoor u naast meer licht en ruimte ook nog eens bespaart op uw energiekosten.
Wilt u meer informatie over de producten van All Window of bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij u thuis? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs en ontdek welke voordelen een schuifpui u kan opleveren.

Bekijk hieronder hoe onze monteurs een kunststof schuifpui plaatsen in een kunststof stelkozijn.

Contact

Acties en voordeel ontvangen?