Aluminium schuifpuien

Dankzij de aluminium schuifpuien van All Window kunt u uw woning voorzien van een moderne uitstraling en genieten van meer licht in huis zonder dat dit ten koste gaat van uw leefruimte. Door het gebruik van onze schuifpui wordt uw buitenruimte deel van het interieur. De grens binnen-buiten vervaagt waardoor u het gevoel van extra ruimte ervaart!

Dankzij de geoptimaliseerde inbouwmogelijkheden sluiten de schuifpuien nu nog beter aan op uw woning. Naast een moderne uitstraling en een strakke afwerking verhoogt u ook de isolatiewaarde van uw woning omdat de schuifpuien van All Window zijn voorzien van HR++ glas.

Vrijblijvende offerte

De aluminium schuifpuien van All Window zijn verkrijgbaar in twee verschillende typen:

CP130 Schuif

CP130 Hefschuif

aluminium

Wilt u meer informatie ontvangen over aluminium schuifpuien?
Vraag een Brochure aan.

CP130 aluminium schuifpui met hef-systeem:

Op de hef schuifpui zit standaard een 3-puntsluiting. Wanneer u de kruk van de aluminium schuifpui omlaag drukt, dan ‘heft’ u de kunststof schuifpui omhoog waardoor hij van het slot gaat.

Op de dorpel van de hef-schuifpui zitten 3 veiligheidshaken, op deze manier kunt u de kunststof schuifpui op een kier zetten. Wanneer u de kruk van de kunststof schuifpui omhoog doet, zakt de kunststof schuifpui op 1 van deze haken waardoor de kunststof schuifpui van buitenaf niet te openen is. Op de buitenzijde van de hef-schuifpui zit geen kruk. Er is een greep in het profiel geplaatst, op deze manier zit er geen greep in de weg als u de kunststof schuifpui open doet.

All Window gebruikt standaard HR++ glas in al haar kozijnen. Bij de hef-schuifpui wordt dit glas standaard aan de binnenkant gelaagd uitgevoerd. De reden dat All Window dit doet is omdat het glas tot de grond loopt. Wanneer er per ongeluk iets tegen het raam komt met als gevolg dat het raam scheurt, valt dit raam niet in duizend stukjes maar blijft het keurig bij elkaar door de extra folie die zich tussen het glas bevindt. Ook dit zorgt voor een extra stukje veiligheid want ook qua inbraak maakt dit glas het zeer lastig voor een inbreker om binnen te komen.

Onze klanten beoordelen All Window gemiddeld
met een 9.8 (van 10) op basis van 224 recensies!

Reeds afgeronde schuifpuien

CP130 aluminium schuifpui met schuif-systeem:

Wanneer u kiest voor de schuifpui met het schuifsysteem, betekend dit dat wanneer u de schuifpui opent, de vleugel automatisch omhoog komt. Hierdoor kunt u in een soepele beweging de schuifpui open en dicht schuiven. De schuifpui is aan de onderkant voorzien van een borstel. Hierdoor wordt de pui afgesloten en loopt u geen risico op beschadigingen aan de vleugel.

Specialisaties

Naast aluminium schuifpuien is All Window ook gespecialiseerd in aluminium kozijnen, kunststof schuifpuien, kunststof kozijnen, voordeuren, dakkapellen en gevelbekleding. Bent u benieuwd naar onze afgeronde projecten? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

Meer informatie? Neem contact met ons op of vraag een gratis brochure aan via het onderstaande formulier.

NB: Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en slechts eenmalig gebruikt.

*) verplichte velden
Een moment geduld aub.

Acties en voordeel ontvangen?