Fanmail

Regelrecht uit onze inbox: fanmail van tevreden klanten en hun ervaringen. Voor de uitgebreide fotoalbums van onze projecten klikt u hier

all-window-referenties

Onze klanten beoordelen All Window gemiddeld
met een 9.8 (van 10) op basis van 232 recensies!

Dit kregen we spontaan binnen met de post van een tevreden klant. Dit is natuurlijk fanmail wat we zeker kunnen waarderen. Nogmaals bedankt.

Goed bedrijf met vriendelijke mensen die alles helder en duidelijk uitleggen. Hele goede monteurs die ondanks de stromende regen vriendelijk en goedgehumeurd blijven en hun werk met precisie uitvoeren . Wij zijn superblij met het resultaat. Bedankt R. K. Leeuwarden.

Voor

Na

Fijn bedrijf met vakkundige mensen, behulpzaam, meedenkend en vriendelijk. Leveren en installeren prachtige kozijnen. En ook als de oplossing niet voor de hand ligt, zorgen ze dat de oplossing er toch komt, super! Foto’s zijn van onze achtergevel vóór de aanpassing en erna.

T. v.d. B. 

voor

na

Geachte mevrouw, meneer,

Aan de heer Kees wil ik graag kwijt dat de beide mannen dhr. Laurens en dhr. Erwin vakkundig en met zorg mijn kozijnen geplaatst hebben en het was plezierig hun drie dagen om mij heen te hebben. Zij zijn een goed team samen. Tevens kon een woordje Fries leren!

In de omgeving wordt enthousiast gereageerd met complimenten dat de uitvoering het mooiste is van alle andere woningen. Mensen willen graag de naam weten van uw bedrijf. Ik heb begrepen dat er al een opdracht uitgekomen is!

Drie rondleidingen heb ik al gehad, mensen blijven stilstaan.

Bijzonder dat het zoveel reacties oplevert.

Met vriendelijke groet,

Mevrouw P. van G.

Goedemorgen,

Afgelopen week zijn jullie bij ons geweest om de kozijnen te plaatsen, dit naar alle tevredenheid. Complimenten zijn zeker op zijn plaats! Het ziet er fantastisch en uit de mensen zeer vakkundig en vriendelijk.

Fam H. Lelystad.

Zojuist hebben wij de oplevering gehad voor onze nieuwe kozijnen. Ontzettend mooi en professioneel gedaan. Complimenten aan de werkers.

Met vriendelijke groet, R.

Allereerst dank voor het installeren van het zolderkozijn. Fijn dat het gelukt is en complimenten voor de monteurs. Naast professioneel waren ze ook zeer vriendelijk. We hebben vandaag de nieuwe kozijnen kunnen bewonderen.

Fam. R. Hilversum

Goedemiddag,

De kozijnen zijn afgelopen dinsdag naar tevredenheid geplaatst. Zeer netjes gewerkt en mooi afgewerkt. Wij zijn dan ook zeer tevreden over de service. Een zeer positieve review achtergelaten op Google. Wij zullen jullie bedrijf zeker aanbevelen bij mensen die kunststof kozijnen overwegen. Onze complimenten aan het team welke de kozijnen hebben geplaatst.

Fam. W. 

Almere.

Beste Kees,

Bij deze wil ik jullie nog even bedanken voor de vakkundige montage van onze nieuwe kozijnen gisteren en vandaag.

Patrick en Dirk Jan zijn net klaar en hebben alles erg mooi gemonteerd en afgewerkt.

Ook mijn complimenten over hun nette werkwijze. Nagenoeg geen troep of iets achtergelaten.

Met vriendelijke groet,

Nathanael

Kees Padmos en medewerkers

Net als bij de vorige levering en plaatsen van de kozijnen 
voor de boven verdieping
Heeft u nu ook weer het kunststof kozijn en voordeur geleverd
wij zijn zeer tevreden over het door u geleverde producten.

Ook de mannen die dit hebben geplaatst
Klaas Terpstra en zijn maten Henk en Henk.
Hebben ondanks het vieze weer (de hele dagen regen)
geweldig werk afgeleverd.
Zijn zeer vakbekwame vaklieden en fijne mannen onze dank aan hen wij zijn zeer tevreden.
En raden jullie dan ook beslist aan

Henk en Marijke 

Beste medewerkers van All Window,

Ik ben ontzettend tevreden over de plaatsing van mijn nieuwe kozijnen. De monteurs hebben zelfs in het slechtste weer uitstekend werk geleverd.

Sander Reumermann

 

Aan het hele team van All Window,

Bedankt voor de mooie kozijnen en de goede service. Van af de afspraken tot en met de montage klantvriendelijk geweest en de monteurs hebben een knap staaltje werk gelverd.

Roy Klunder

Beste All Window,

Wij willen echt even melden hoe tevreden wij over jullie zijn! Het begon allemaal al met het adviesgesprek met Erwin. We waren gelijk overtuigd en besloten met jullie in zee te gaan. Vervolgens was de communicatie met jullie bedrijf ook prima. En uiteindelijk ook niet onbelangrijk, zijn we zeer enthousiast over het eindresultaat! 4 nieuwe kozijnen en een nieuwe voordeur. Nogmaals bedankt!

Gr Sjoerd & Anita

 

Hallo Kees & Medewerkers,

Ik wil even laten weten dat ik erg blij ben met mijn nieuwe kozijnen. Ik wil graag een groot compliment uitdelen aan de monteurs die uitstekend werk hebben geleverd.

Groeten Klaske

 

Goedemiddag Kees, ik ben hartstikke tevreden met het mooie werk van jullie en wil jullie bedanken voor een hele keurige en nette levering en jullie vakmensen gewoon super.

Met vriendelijke groet,

Kan Savranski

Wij zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de opstelling van jullie mensen.

Onze complimenten gaan naar de medewerkers die hier bij ons thuis bezig waren.

Met een diepe buiging voor deze collega’s omdat zij tot 2 x toe bij gloeiende temperaturen bij ons achter huis toch hun klus hebben geklaard.

Namen van de medewerkers weten we niet maar we gaan er van uit dat zij onze complimenten zullen ontvangen.

Alle goeds verder en graag tot een volgende keer.

Met vriendelijke groet,

Piet en Ina

 

Gisteren en eergisteren zijn er kunststof kozijnen in mijn woning geplaatst. Ik ben heel erg tevreden over de manier waarop dat gebeurd is. Uw mannen hebben service geleverd! Ik heb gisteren Kassa benaderd of ik All Window kan voordragen voor een prijs o.i.d. De mannen wil ik graag ook nog bedanken (ik weet helaas hun namen niet meer). Wilt u dit aan ze doorgeven?

Met vriendelijke groet,

Mevrouw Stellingwerf, Huizen

Beste Kees en medewerkers van All Window,

Het is moeilijk om via het internet een bedrijf te vinden waar je je hard gespaarde geld aan toevertrouwt als het om het verbeteren van je huis gaat.

We hebben ons zo goed mogelijk georiënteerd en een aantal mensen uitgenodigd om  hun verhaal te komen doen. Wij moeten zeggen, dat het een enorme ervaring was. We hebben mensen met een goed en eerlijk verhaal gesproken en we hebben zelfs mensen de deur gewezen.

Het gevoel dat we kregen nadat Kees Padmos bij ons was geweest, was erg prettig. Na een leuk gesprek over de vakantie en wat vlotte metingen kregen we een offerte die goed in elkaar zat en waarin we zagen dat er naar onze wensen geluisterd was.

Dit was voor ons een belangrijke rede om met All Window verder te gaan. Het was zeker niet de voordeligste offerte maar na een bezoek aan de showroom in Almere hebben we de kwaliteit van de te monteren deuren en kozijnen mogen ervaren. Dit was voor ons het beslissende bezoek.

De kozijnen en deuren werden besteld en na ongeveer acht weken werden we gebeld om de elementen te komen plaatsen.

Wij zijn enorm onder de indruk van de prettige, nette en vooral kundige manier van werken door de monteurs van All Window!!!

Het resultaat was zo goed, dat we onze “oude sok” hebben omgekeerd en de rest van het huis ook van kunststofelementen hebben voorzien.

Kortom, wij zijn zeer in ons (kunststof) element met het werk en de werkwijze van de firma All Window.

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking. En laat deze waardering vooral ook lezen aan de monteurs!

Vriendelijke groet, Els de Gooijer en Ronald Schoonderbeek.

Hallo Erwin,

Tot onze verrassing was er gisteren niet alleen een nieuw paneel voor de voordeur voor de buren Fam. Buma maar ook een voor ons.
Onze hartelijke dank voor de goede service ook namens onze buren.

Vriendelijk groetend,

Fam. A. Bruinenberg

Hallo Kees,

Ik ben erg blij met de schuifpui, het is echt een aanwinst. Complimenten voor hoe het geworden is. Aan de buitenkant sluit het zonnescherm mooi aan en aan de onderkant zijn de stenen weer mooi bijgewerkt. Echt een aanwinst. De ander ramen waren ook al prachtig maar dit heeft echt mijn kamer op een positieve manier verandert. Ook heel mooi dat ik het voor de kerst er al in had zitten en niet lang heb hoeven wachten.

Diana Pronk

Wij willen even laten weten, dat wij zeer tevreden zijn met de door u geleverde kunststof kozijnen en dan de twee mannen Jan en Wiebe die deze hebben geplaatst in de stromende regen bleven door werken om het zo snel mogelijk voor ons dicht te maken zeer fijne en sympathieke mannen en ondanks de zware regen die de hele dag doorging zij een fraai stuk vak werk hebben afgeleverd. Wij zullen All Window dus ook zeker aan bevelen bij iedereen.

Nogmaals onze dank

H. Weiland

Goedemiddag, nog even ‘n berichtje onzerzijds : we zijn erg blij met de keralit kunststof “bekleding”. Krijgen positieve reacties en wellicht zitten er nog wat klussen voor jullie bij.

Vr. Gr.  Fam Visser

Een knap stukje vakmanschap en wat een harde werkers zijn Johan en Sytse. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Bedankt mannen, we zijn uitermate tevreden.

Leo en Marga Den Engelsman

Professioneel en fijne/snelle service!

Guido Dijkstra

Persoonlijk advies op maat!! Vriendelijke medewerkers die goede service verlenen!!

Nick Homan

Een knap stukje vakmanschap en wat een harde werkers zijn Johan en Sytse. Alles is tot in de puntjes afgewerkt. Bedankt mannen, we zijn uitermate tevreden. Leo en Marga.

Beste Erwin en Kees,

Wauw wat zien de kozijnen er mooi uit. Met veel enthousiasme kijken wij ook uit naar de dakkapel die volgende week wordt geplaatst.

Mijn ouders zijn ook erg enthousiast over jullie product en zouden graag een offerte wensen voor een nieuwe aangepaste voordeur.

Met vriendelijke groet,

Basjan en Saskia Visser

All Window een top bedrijf.
Na lang onderzoek te hebben gedaan naar verschillende kozijnspecialisten,stak All Window er voor mij met kop en schouders boven uit! Vakkundig, gemotiveerd, vriendelijk en een zeer duidelijke uitleg over de produkten.
Nadat wij in de showroom zijn geweest , was de keuze snel gemaakt. De opdracht voor het vervangen van de kozijnen hebben wij aan ALL WINDOW gegund.
Nu de kozijnen zijn vervangen, ben ik blij dat ik voor jullie heb gekozen, want hoe anders gaat het er bij de andere bedrijven aan toe!
De monteurs waren erg vakkundig en netjes, we hebben nauwelijks hinder ondervonden en iedere dag werd alles weer keurig opgeruimd. Ik ben erg blij met de kozijnen en met de manier van werken van All Window. Ik zal jullie dan ook bij iedereen aanbevelen!
Een dikke pluim voor jullie en dus 5 sterren in deze recensie!

Rania

Nadat een concurrent ons vertelde dat openslaande klapdeuren naar de tuin niet mogelijk waren, hebben we maar even contact opgenomen met All Window. Al gauw werd ons duidelijk dat dit bedrijf een stuk vakkundiger is dan de concurrent. De man van All Window gaf ons uitleg waarom de concurrent dacht dat het niet zo lukken, maar gaf tevens een top uitleg over hoe het wel zou lukken. Kortom een top bedrijf!

Myrdin

Bij ons bezoek aan de showroom van All Window waren we onder de indruk van de enorme variaties en mogelijkheden. Vanwege de hoge kosten van schilderwerk en onderhoud aan onze jaren dertig woning was het hoognodig tijd om dit definitief goed te regelen. Ons jaren dertig huis voorzien van kunststof? Ja met de huidige ontwerpen, uitvoering en mogelijkheden hadden we geen betere keus kunnen maken. We zijn ontzettend tevreden met onze aankoop. En ja het is een feit wat Kees Padmos (eigenaar All Window) ons zei tijdens ons eerste bezoek in de showroom. “We zijn bij All Window niet de goedkoopste maar hebben wel het allerbeste in huis”.

Met vriendelijke groet,
Fam. Vellinga

Goede service! Klant vriendelijk
Een goede uitleg over de producten waar ze voor staan! Een zeer gedreven bedrijf

Jessica

Een geweldig bedrijf! Vandaag hadden we ongeluk met onze schuifpui en direct kregen we hulp. Als service werd het opgelost. Klasse!!!!

Thea Bergamin

Goed werk geleverd en alles volgens afspraak.

Lykele Feenstra

Ik ken All Window al een flink aantal jaren. Mijn ervaring is dat ze de klant zeer serieus nemen en erg goede kwaliteit leveren voor een redelijke prijs. Bekijk hun filmpje om te zien hoe degelijk hun kozijnen zijn ( even scrollen naar 13 november 2013 )

Edo van Elst

Top spul! Voor een top prijs! En heel gezellig om eens een keer langs te gaan!!!

Mark van der Ploeg

Vandaag zijn de nieuwe kozijnen geplaatst, super kwaliteit is er geleverd! Vakkundig geplaatst door vriendelijke hard werkende heren. En dat alles voor een super prijs. Helemaal blij en tevreden 😀

Tamara van Keulen

Zeer tevreden over de service. Van offerte-aanvraag tot en met de montage zijn alle afspraken nagekomen.

Rob Hartsteen

Mooie kozijnen geplaatst door vriendelijke gezellige en vooral hardwerkende mannen. Een extra pluim voor de vriendelijkheid en veiligheid naar een klein (20 maanden) kind. De traphekjes en deuren werden consequent gesloten en gereedschap hoog buiten bereik weggelegd. Daarnaast was er met regelmaat een extra lach, knikje of vriendelijk woord voor mijn zoontje!!!

Francis Huijsen

Na 3 dagen hard werken door de vakmannen van all Window kunnen wij nu genieten van de mooie kozijnen en een mooie schuifpui. Door de goede afwerking zetten ze een kroon op hun werk. (Klaas en team bedankt.)

Kees de Jong

geachte all window

wij zijn heel blij met jullie kozijnen. We zijn in totaal denk ik 3 jaar bezig geweest om bijna alles in kunststof te doen ( behalve de kajuit die komt helaas bij een andere weg)we zijn ook heel tevreden over de jongens die hier over de vloer kwamen die dan ook geregeld koffie en soep van ons kregen.de hond was trouwens gek op kleine johan. als er iets was zoals met de rolgordijn waar ( edwin helemaal gek van werd) komen jullie keurig langs om het op te lossen.

groetjes van hele tevreden klanten ate,rika en janalke

Onze prachtige nieuwe voordeur en voorraam, geplaatst door All Window.
Het werk is heel netjes uitgevoerd, alles prima afgewerkt en alle afval ook nog keurig opgeruimd!
Heel erg bedankt, ik zag er best tegen op, maar alles is 100% meegevallen.

Zo blij met de service van All Window. De monteur heeft vanochtend de voordeur, achterdeur en kiep raam weer keurig afgehangen. Ons tocht probleem is opgelost, tevens een doosje gekregen met kapjes en dergelijke voor de scharnieren en een potje verf om de beschadigingen van de voordeur te repareren. Top service, ben er erg blij mee.

Geachte  Kees ,

Wij zeer tevreden met de gekozen kunststof kozijnen en zijn ook in bijzonder goede smaak gevallen bij buren en omgeving!.

Met vriendelijke groet,

Kees.

De kozijnen zijn nu geplaatst en zijn zeer tevreden met het resultaat, en hebben prettig kunnen samen werken met het All-window team.

Alles is prachtig afgewerkt en hebben met trots de nieuwe aanwinst aan vrienden en kennissen kunnen laten zien, waar misschien nog wel potentiële klanten uit kunnen komen.
De horren en kierstand-houders worden nog na geleverd.
Wij zijn het er allemaal over eens (incluis vrienden en familie) dat we met Allwindow alles bij elkaar een bijzonder goede keuze hebben gemaakt en danken het gehele team voor de goede voorlichting en prettige samenwerking.

Met vriendelijke groet,

Nadine en Kees Zandstra.

Een mooie voor- en na situatie goed in beeld gebracht. (familie van Londen in Workum)

001-Zo was het 002-Alles er uit 014-Dorpels er onder

De familie Friesman uit Bussum heeft ervoor gekozen om hun aluminium kozijnen te laten vervangen door kunststof kozijnen. In de bijgevoegde foto’s is de voor- en na situatie goed te zien! Foto 1 is de voor en foto 2 de na situatie.

image(8) image(11)

Dit huis in Westeinde (Leeuwarden) is onlangs onder handen genomen door All Window. Onze monteurs hebben de hele woning voorzien van nieuwe kozijnen, keralit gevelbekleding en een nieuwe voordeur. Op de foto’s is goed de voor- en na situatie te zien.

DSC_1186 DSC_1194 DSC_1195 DSC_1180

Montage Gijssen te Leeuwarden (Camminghaburen) voor en na.

Diverse foto'2 Diverse foto's 030 Diverse foto's 044

Familie Sikkema uit Menaldum

sikkema 1 sikkema 2

Anita Meulstee uit Lelystad

Gisteren zijn de mannen van AllWindow begonnen, al onze houten kozijnen worden vervangen door kunststof.

Yesterday the work started, all our windows and doors will be replaced this week.

foto 10 foto 11 foto 12 foto 13 foto 14

Anita Meulstee Lelystad

Vandaag de laatste dingen gedaan, het is binnen en buiten allemaal keurig afgewerkt. We zijn er superblij mee!

And today the last work was done. We are very happy as it looks great now!

foto 16foto 17foto 19foto 18foto 20

Met behulp van een hoogwerker hebben we weer een fantastische klus geklaard. Ditmaal bij de familie Bon uit Huizen. Mede dankzij onze top monteurs Pascal Mayr en Jan Sipma.

foto 1 foto 3

Hallo medewerkers van All Window,

Bij ons bezoek aan de showroom van All Window waren we onder de indruk van de enorme variaties en mogelijkheden. Vanwege de hoge kosten van schilderwerk en onderhoud aan onze jaren dertig woning was het hoognodig tijd om dit definitief goed te regelen. Ons jaren dertig huis voorzien van kunststof? Ja met de huidige ontwerpen, uitvoering en mogelijkheden hadden we geen betere keus kunnen maken. We zijn ontzettend tevreden met onze aankoop. En ja het is een feit wat Kees Padmos (eigenaar All Window) ons zei tijdens ons eerste bezoek in de showroom. “We zijn bij All Window niet de goedkoopste maar hebben wel het allerbeste in huis”.

Hallo fa. Allwindow,

Gisteren (09-09-2014) zijn bij mij de balcondeuren en doucheraam met bijbehorende

kozijnen door Allwindow vervangen.

De monteurs Sytse en Johan hebben uitstekend werk verricht.

Sloop, plaatsing en afwerking zijn tot in detail prima gedaan.

Voor een volgende keer weet ik jullie te vinden.

En anderen zal ik Allwindow zeker aanbevelen.

Groeten,

C. J. Seinstra

image

kunstof kozijnen

Wij willen even laten weten, dat wij zeer tevreden zijn met de door u geleverde kunststof kozijnen en dan de twee mannen Jan en Wiebe die deze hebben geplaatst in de stromende regen bleven door werken om het zo snel mogelijk voor ons dicht te maken zeer fijne en sympathieke mannen en ondanks de zware regen die de hele dag doorging zij een fraai stuk vak werk hebben afgeleverd. Wij zullen All Window dus ook zeker aan bevelen bij iedereen.

Nogmaals onze dank

H. Weiland Leeuwarden

Geachte heer van der Ploeg,

Gisteren is de schuifpui geplaatst!.
Ziet er geweldig uit!!!!
Compliment voor de beide heren installateurs: zeer precies en netjes en allervriendelijkst.  Mij ook nog één en ander uitgelegd. Keurig alles opgeruimd. Prima.
Blij dat onze keuze voor een pui All Windows was.

[Dhr. ten Hof, Drachten]

schuifpui Dhr ten Hof.

Beste medewerkers van All Window,

Dagelijks genieten we van onze verbouwing op Ameland. het is prachtig geworden en heel gerieflijk. Mede dankzij jullie is het allemaal goed gekomen. Ondaks tegenslagen waren jullie er voor ons. Heel erg bedankt voor al jullie hulp en ondersteuning. Ook de vrouw is vol lof over All Window. Over jullie kozijnen krijgen we regelmatig complimenten. Ze zijn gewoon mooi en doelmatig. Mochten we wat voor jullie kunnen betekenen dan horen we dit graag. Anders nogmaals bedankt, prettige kerstdagen en een goed 2013.

[Dhr. Zijlstra, Nes Ameland]

Hallo All Window,

Gisteren is alles drempelloos verlopen. Er is PRIMA werk geleverd. Hierbij een foto van het harde werken. Wij zijn blij en tevreden, de rest van de bewoners weten niet wat ze meemaken!! Alle commentaren zijn verstormd “HULDE” VOOR JOUW EN JE PERSONEEL !!!!!!!

[Verwijk, Nieuwegein]

all-window-referentie-2

Het is inmiddels alweer enkele weken geleden dat wij werden verrast met een drietal horren. daarvoor willen wij u nog van harte bedanken. Op het moment dat de horren arriveerden hadden wij de bovenetage op z’n kop staan omdat er laminaat gelegd is. Daardoor bleef dit mailtje nog even achterwege, maar inmiddels is de rust teruggekeerd, d.w.z. alles staat weer op z’n vertrouwde plek en realiseerden wij ons dat een bedankje toch wel op z’n plaats is. De horren zittern er inmiddels in en het ongedierte blijft nu buiten. Nogmaals bedankt voor de geweldige service en tot ziens.

Vriendelijke groet uit Joure

Beste Kees en medewerkers,

Wat een feest om te zien hoe hard jouw jongens bij ons hebben gewerkt. We vinden het erg leuk dat onze foto’s op de site staan. Nogmaals, we zijn ontzettend tevreden over de gedane werkzaamheden en krijgen heel veel leuke reacties. We genieten er nog iedere dag van, zo mooi is alles geworden. We zijn blij dat we voor kwaliteit gekozen hebben.

Hartelijk dank,
Reinier en Marian van der Valk, Woerden

Beste mensen van All Window,

Bij deze willen wij graag onze tevredenheid over de werkzaamheden die door all window uitgevoerd zijn kenbaar maken. de samenwerking met jullie bedrijf was heel plezierig, ook toen er met de bestelling van onze deur iets was misgegaan maakten jullie daar geen enkel probleem van en werd het opgelost. Leo, Gerard en ook de jongens die hier laatst nog waren (ben helaas hun namen vergeten) hebben keurig werk geleverd en lieten aan het eind van de dag ook alles weer netjes achter. We zijn dus zeer tevreden en zullen jullie bedrijf ook zeker bij anderen aanbevelen. Binnenkort wil ik nog wat nieuwe foto’s van ons mooie huis maken en als jullie willen stuur ik die jullie als aanvulling hiervan nog toe.

Hartelijke groet van Arjen en Willy

Geachte heer Padmos,

We zijn zeer blij met ons nieuwe kozijn in de dakkapel en de nieuwe boeidelen! het ziet er keurig uit en de heren installateurs hebben erg netjes gewerkt! Al met al gelukkig maar een paar hele kleine puntjes, die absoluut geen spoed vereisen. Nogmaals hartelijk dank voor het keurige kozijn. Hadden we jaren eerder moeten doen!

Met vriendelijke groeten,
Frits Kaas, Velzen-Zuid

Geachte,

Dank u wel voor de geleverde kozijnen ze zijn een ware aanwinst voor onze woning. Wij hebben behoefte aan nog meer nieuwe kozijnen.

Met vriendelijke groet,

[van Dommelen, Bussum]

Beste mensen van All Window,

Ook al is het een rijdje geleden, toch willen wij jullie bedanken voor de goede service en het prima werk dat jullie geleverd hebben. Wij denken erover na om volgend jaar de achtergevel te laten doen. Wij bevelen jullie zeker aan voor het plaatsen van kozijnen omdat jullie goede kwalitiet, goede service en een prima prijs vragen.

Met vriendelijke groeten

Familie Rijsdijk

Beste Kees,

Bij deze een before & after foto!!
Wij zijn heel blij met het resultaat! Onze complimenten voor Jan en Ernst, wat een VAKMANNEN!!

Groeten familie Turkenburg

kunststof kozijnen nieuw

kunststof kozijnen voor de nieuwe kunststof kozijnen

Geachte,

Complimenten van ons!

Alles is prima verlopen, en wij zijn dan ook heel blij met onze nieuwe kozijnen. Die jongens zijn geen koekenbakkers, en hebben prima en netjes werk geleverd! Ik denk dat wij met jullie een hele goede keus gemaakt hebben.

Bedankt en groetjes van Tineke en Wout [Broek op Langedijk]

Beste,

In de week van 1-5 augustus jl. is door All Window bovengenoemde offerte uitgevoerd. We zijn er heel erg tevreden over. Zowel over de manier waarop de monteurs te werk zijn gegaan als over het uiteindelijke resultaat. Het is geworden wat wij ervan verwachtten. Ook de reacties van andere mensen om ons heen zijn algemeen lovend.

Met vriendelijke groet,

[Fam. Veldstra, Joure]

Geachte,

Vanmiddag werd er bij ons opeens aan de deur gebeld en daar stond een van uw medewerkers van Allwindow, die bij onze buren een zolderraam aan het plaatsen waren. Hij had vanaf die hoogte gezien dat bij ons de achterdeur niet goed gesteld was en hij kwam dit uit zichzelf even herstellen (n.b. wij hebben enkele jaren geleden door jullie bedrijf het hele huis van kunststof kozijnen laten voorzien, dit tot onze grote tevredenheid, vandaar dat de buurman jullie adres ook wilde weten!).

Het feit dat die jongen uit zichzelf kwam om dit klusje even te klaren vinden wij geweldig.

DAT IS PAS SERVICE!

Met vriendelijke groeten,

[Piet en Minke van der Henne, Franeker]

Hallo,

Graag willen we jou, en All Window nog even via deze weg bedanken voor de goede afhandeling. En ook erg bedankt voor de goede afloop. Het is erg veel waard dat er geen moeilijkheden zijn ontstaan. Mochten we van mensen horen die kunststof kozijnen willen gaan we jullie zeker aanprijzen!

Goede zaken gewenst!

[Anneke, Leeuwarden]

Beste vrienden van All Window,

Via deze weg willen wij onze dank uitbrengen voor het plaatsen van onze kunstofkozijnen. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk en de kwaliteit van jullie ramen.

Met vriendelijke groeten,

[Fam. Jonkhart, Alkmaar]

Dag All Window,

De kunststof kozijnen zijn geplaatst! Hoera. Mijn complimenten voor de monteurs die zo perfect de kunststof kozijnen hebben aangebracht. Ze hebben het erg netjes gedaan en zorgden er steeds voor dat alles er iedere keer weer opgeruimd uitzag. Ik was erg blij met deze jongens.

met vriendelijke groet,

[Mevr. Casander, Wijk bij Duurstede]

Beste,

Bedankt voor de offerte. Wij vinden het op dit moment een prachtige maar wel dure oplossing. Voorlopig zien we hier dan ook vanaf. Mochten we toch voor een kunststof voordeur kiezen dan komen we absoluut weer bij jullie langs. Dank voor alle goede servoce en prachtige kozijnen van het afgelopen jaar.

Met vriendelijke groet,

[Dhr. Roeleveld, Muiderberg]

Geachte All Window,

Hierbij wil ik jullie laten weten bijzonder tevreden te zijn over het vorige week door jullie geleverde werk, t.w. plaatsing van kozijnen en voordeur op het adres Oetgensstraat te Heerhugowaard. De voordeur is prachtig en ook de kozijnen en met name de afwerking daarvan verdienen alle lof.

Ik heb er dan ook al de nodige complimenten voor gekregen.

Met vriendelijke groet,

[Fam. Koppes – de Koning, Heerhugowaard]

All Window,

In 2009 hebben jullie bij onze slaapkamer een prachtig kunststof kozijn geinstaleerd. Wij zijn hier nog steeds super tevreden over. Wij zijn nu bezig met een volgend project, wij zitten er namelijk stellig over te denken om onze aluminium schuifpui met enkel glas te laten vervangen. Omdat we erg tevreden zijn met ons kunststof slaapkamer kozijn, willen we ook graag een kunststof schuifpui met geisoleerd glas. Vanuit onze positieve ervaring van de vorige keer gaan we graag weer met jullie in zee. Hopelijk kunnen jullie ons wederom van een goed advies, goede prijs en weer een prima product voorzien.

[fam. Sikkes, leeuwarden]

Beste,

We zijn zeer tevreden over de plaatsing en afwerking. Prima werkers!

met vriendelijke groet,

[fam. Martens, Landsmeer]

Geachte,

De klus is in Nieuwegein geklaard. Op een voortreffelijke manier hebben uw beide medewerkers, wij noemden hen als Hangenaar Sietze en Wobke, de werkzaamheden uitgevoerd. Zowel de werkwijze als de afwerking is voortreffelijk. U moet wel bijzonder tevreden zijn met deze 2 boys. Uit ervaring met onze verbouwing van 2 jaar geleden hebben wij wel andere ervaring meegemaakt. Deze noord Friezen moet je koesteren. Nogmaals bedankt voor een zeer prettige service en afhandeling.

Met vriendelijke groeten,

[Lydia en Loek, Nieuwegein]

All-Window-referentie-3

Beste Erwin,

Vrijdag jl. (22 oktober 2010) hebben Oane en Sietse tot onze tevredenheid 4 nieuwe kunststof kozijnen bij ons op Ameland geplaatst. Het geheel is erg mooi en functioneel geworden. Wij willen jullie dan ook danken voor de voortreffelijk samenwerking.

[Dhr. Zijlstra / Mevr. Harsveld, Nes (ameland)]

Goedemorgen,

Hierbij wil ik zeggen dat de plaatsing van de kunstof kozijnen heel erg was mee gevallen en tot volle tevredenheid. De monteurs hebben puik werk geleverd. Klasse mannen, je weet niet wat je te wachten staat (als leek zijnde dan) maar van de familie hoor ik alleen maar complimenten zeker voor de voordeur. Dus de complimenten zijn voor jullie, ik zou jullie zeker aanraden bij andere mensen.

Groetjes

[Janny, Hoofddorp]

Goedemiddag,

Mijn complimenten zoals het werk eruit ziet. Er is hard gewerkt door de mannen. Is het al bekend wanneer de container opgehaald wordt?

Groeten,

[Ryter, Alkmaar]

Vanmorgen heb ik uw rekening aan u voldaan. Reden om u te schrijven is dat wij bijzonder tevreden zijn over de manier, waarop uw werknemers hier aan het werk zijn geweest. Zelden heb ik meegemaakt hoe werkzaamheden van deze aard zo weinig inbreuk hebben gemaakt op ons dagelijks leven. De verwachtingen van dubbele beglazingzijn helemaal uitgekomen. De afwerking van de ingezette kozijnen is perfect.

Met vriendelijke groet,

[Cazemier, Den Haag]

Ik ben zeer blij met de kozijnen. Ze zien er goed uit en uitstekend afgewerkt! Het waren 2 uiterst vriendelijke heren die vreselijk hard hebben gewerkt. Bedankt voor de uitstekende service en kwaliteit.
[Dries, Amsterdam]

Vorige week met de storm, slechter kon het niet, Zijn bij ons 6 nieuwe kozijnen (kunststof) geplaatst. Het huis is er verschrikkelijk op vooruit gegaan. Vrijdagmiddag was de klus klaar. Vrijdagavond kwam mijn zwager kijken hoe het was geworden. Hij zei dat je kon zien dat er zorg en aandacht aan besteed was.

Vind ik wel leuk om dat even te melden. Wij wisten ook niet toen we de order hadden geplaatst wat ons te wachten stond. Ik bedoel dat wij leken zijn. Maar het is geweldig mooi geworden, leuke jongens over de vloer gehad wij zijn zeer tevreden. Dus Kees nogmaals BEDANKT.
[Familie Molenaar, Huizen]

Vorige week is de schuifpui geplaatst. Uw mensen hebben het vakkundig geplaatst en het ziet er keurig uit. Groeten en nogmaals bedankt voor het keurige werk.
[M.A. van Mourik, Meppel]

Langs deze weg wil ik je nogmaals bedanken voor het plaatsen van de ramen en kozijnen. Het is tot in de puntjes afgewerkt en geregeld. Piet en Johan hebben een knap stukje werk geleverd.
[Agnes en Ron Brouwer, Sneek]

Via deze weg willen wij u meedelen dat wij uitermate tevreden zijn over de service die uw firma verleend heeft bij onze verbouwing. Buiten de kwalitatief hoogwaardige producten zijn mijn vrouw en ik zeer te spreken over uw collega’s die de werkzaamheden hebben uitgevoerd. Alle kozijnen en ramen in ons huis zijn door uw firma vervangen.

De afwerking was keurig en zelf het kattenluikje werd keurig geplaatst , niets was te veel. Wij zijn blij dat in deze tijden gelukkig nog vaklui zijn die hart voor hun werk hebben.

Nogmaals dank en veel succes bij uw toekomstige projecten.
[Fam R. Brouwer, Loosduinen]

Een paar jaar geleden hebben jullie ons hele huis in de aluminium kozijnen gezet en daar genieten we nog dagelijks van! We willen graag nog een raampje bestellen [..] Leuk dat onze achterpui op de website staat!
[Familie Hiemstra, Drachten]

Geachte heer Padmos, Ik ben zeer tevreden over de plaatsing van het zojuist en het reeds eerder geplaatste kozijn vorig jaar. Vandaag heeft het kozijn z’n vuurdoop ondergaan bij flinke windstoten en regenslag. Er was binnenshuis niets van te merken! De coating aangebracht op het frame is van zeer goede kwaliteit, zo is gebleken, want ik zie tot nu toe geen verouderingsverschijnselen. Dat was in het verleden wel anders bij andere kunststofconstructies.

Ik wens u en uw medewerkers nog veel succes met de verdere bedrijfsvoering in het nieuwe pand dat u onlangs betrokken hebt.
[De heer Van Dam, Oudkerk]

Grote klasse jongens! Terug van vakantie en overal nieuwe ramen en kozijnen. Geen spoortje verbouwing te vinden. Enorm bedankt en op naar de dakkapel!
[Mevrouw van Lieshout, Amersfoort]

Beste mensen van All Window, We willen onze grote dank uitspreken voor jullie inzet bij de verbouwing. We zijn zeer zeer tevreden over de service die jullie geleverd hebben, echt vakmanschap! Van de week kwam een meneer aan de deur die vroeg wie die mooie dakkappel had neergezet, graag heb ik jullie site doorgegeven. Jullie kunnen wel een filiaal openen in Houten…
[Heer Waasbergen, Houten]

All-Window-referentie-4

Medewerkers van All Window in actie aan de Lobelialaan in Den Haag.

Beste Rudolph en Dirk, Nogmaals enorm bedankt voor de snelle en vakkundige plaatsing van al onze kozijnen en schuifpuien. Ik heb zelden mensen aan het werk gezien met zoveel liefde voor hun vak. Ondanks de hitte hebben jullie de hele klus in twee dagen geklaard zonder noemenswaardige overlast of verbouwingsrotzooi.
[Jacques Leblanc, Den Haag]

Beste medewerkers van All Window, ik werk zelf ook in een bedrijf en weet hoe belangrijk een goede service is. Ik wil even zeggen dat die bij All Window fantastisch is en dat jullie een aftersales leveren waar veel bedrijven wat van kunnen leren…
[Dhr H. de Vries uit Vlaardingen]

Geachte heer Padmos, De kozijnen in de slaapkamer zijn perfect geplaatst. Jullie hebben mijn opmerkingen over de zachte sponningen volledig ter harte genomen. Hoe anders is het bij de buren, waar een ander bedrijf hele stukken beton heeft kapotgebikt. Hulde, en voor de hele bovenboel en de schuifpui achter neem ik snel contact met u op…
[Heer De Zwart, Den Haag]

Het is heel mooi geworden! Nog bedankt voor het bijlakken van het tussenstukje van de dakkapel en het verhelpen van een piepje in de schuifpui. Dat is pas service. Tot de volgende keer.
[Fam. Van den Berg, Zoetermeer]

Ik wil u complimenteren met de vakmensen die u in dienst heeft. De boel is netjes en schoon opgeleverd en zowel op de kapel als op de kozijnen is werkelijk niets aan te merken. Uw bedrijf heeft volledig aan mijn verwachtingen voldaan. Mijn dank is groot.
[Heer Tadema, Leeuwarden]

All-Window-referentie-5

Hallo Kees,

Donderdag 1 dec. is er door All Window een kunststof kozijn bij mij geplaatst.
Graag wil ik jullie bedanken voor de prima service en prettige samenwerking.

Het eindresultaat zag er keurig uit en was afgewerkt tot in de puntjes.
Helaas waren de mannen van de montage (Sytse en Johan) al vertrokken toen ik thuiskwam.
Ik heb ze dus niet meer kunnen bedanken voor hun werkzaamheden.

Met vriendelijke groet,

Uineken

All Window uit Leeuwarden en Almere is een op en top vak bedrijf met gespecialiseerde, meedenkende, spontane en hardwerkende mensen! Na lang ‘offerte jagen’ is onze keuze op All Window gevallen vanwege de klik die we hadden met Erwin tijdens het inmeten. Vragen werden beantwoord en advies werd gegeven. Bij het plaatsen van de kozijnen werd er stevig doorgewerkt en was er wederom oog en oor voor de klant! Ik raad All Window bij deze daarom ook zeker aan.

Bedankt mannen!
[Heer Brinkman, Emmeloord]

Hallo Kees & Erwin,

Met dit bericht wil ik laten weten dat ik zeer content ben met de geleverde producten en een de top service van All Window!

Van offerte aanvraag tot montage alles netjes afgehandeld en duidelijke communicatie, toen een adviseur bij ons thuis was heeft hij mij de complexe producten goed uitgelegd.

Echt een aanrader!

Nico Kluivert

Bij All Window is het voor personeel, met name de monteurs, erg fijn om waardering te krijgen voor het geleverde werk. De waardering is uiteindelijk waar we het voor doen. Afgelopen week kregen wij een e-mail in de inbox met een bericht van een tevreden klant. Lees het bericht hieronder.

De waardering

Beste medewerkers van All Window,

Het is moeilijk om via het internet een bedrijf te vinden waar je je hard gespaarde geld aan toevertrouwt als het om het verbeteren van je huis gaat.

We hebben ons zo goed mogelijk georiënteerd en een aantal mensen uitgenodigd om  hun verhaal te komen doen. Wij moeten zeggen, dat het een enorme ervaring was. We hebben mensen met een goed en eerlijk verhaal gesproken en we hebben zelfs mensen de deur gewezen.

Het gevoel dat we kregen nadat Kees Padmos bij ons was geweest, was erg prettig. Na een leuk gesprek over de vakantie en wat vlotte metingen kregen we een offerte die goed in elkaar zat en waarin we zagen dat er naar onze wensen geluisterd was.

Dit was voor ons een belangrijke rede om met All Window verder te gaan. Het was zeker niet de voordeligste offerte maar na een bezoek aan de showroom in Almere hebben we de kwaliteit van de te monteren deuren en kozijnen mogen ervaren. Dit was voor ons het beslissende bezoek.

De kozijnen en deuren werden besteld en na ongeveer acht weken werden we gebeld om de elementen te komen plaatsen.

Wij zijn enorm onder de indruk van de prettige, nette en vooral kundige manier van werken door de monteurs van All Window!!!

Het resultaat was zo goed, dat we onze “oude sok” hebben omgekeerd en de rest van het huis ook van kunststofelementen hebben voorzien.

Kortom, wij zijn zeer in ons (kunststof) element met het werk en de werkwijze van de firma All Window.

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking. En laat deze waardering vooral ook  lezen aan de monteurs!

Vriendelijke groet,

Familie Schoonderbeek.

Goedendag,

Wij willen even zeggen dat we heel blij zijn met onze kozijnen en dakkapel, het is allemaal erg mooi geworden.Bedankt.

Vriendelijke groet,

Ellie Terpstra

Beste mensen van All Window,

Bij deze wil ik graag mijn tevredenheid over de werkzaamheden die door All Window uitgevoerd zijn kenbaar maken. De samenwerking met jullie bedrijf was zeer plezierig en de monteurs hebben keurig werk geleverd en lieten aan het eind van de dag ook alles netjes achter. Ik ben dus zeer tevreden en zal jullie bedrijf dan ook zeker aanbevelen!

Met vriendelijke groet,
Karel de Vries

Acties en voordeel ontvangen?