Aluminium kozijnen in Leeuwarden

Bent u geïnteresseerd in aluminium kozijnen in Leeuwarden? Dan bent u bij kozijnspecialist All Window aan het juiste adres. Met ruim 23 jaar ervaring binnen de kozijnbranche in Leeuwarden weten wij als geen ander wat er voor u allemaal mogelijk is. Aantrekkelijk om te weten is dat aluminium kozijnen ten opzichte van kunststof kozijnen vaak voordeliger zijn en ook een goede inbraakwerendheid bieden. Hier leest u meer over de aluminium kozijnen van All Window en kunt u zelf ontdekken waarom wij niet voor niets de nummer 1 zijn, in kozijnen.

Aluminium kozijnen van All Window

Aluminium kozijnen in Leeuwarden

De meeste mensen weten dat aluminium een stevig materiaal is. Wij vinden het dan ook niet zo vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor aluminium kozijnen. Niet alleen de levensduur van aluminium is extreem lang, Het strakke design en de moderne uitstraling verhogen ook nog eens de woning en isolatiewaarde.

Verder zijn de aluminium kozijnen van All Window vrijwel onderhoudsvrij waardoor u hier amper aandacht aan hoeft te besteden. Mocht er iets aan mankeren dan kunt u de kozijnen gemakkelijk repareren. Wij raden het echter aan dit door een vakkundig bedrijf te laten doen bijvoorbeeld uw kozijnleverancier.

Een groot voordeel van aluminium kozijnen is het feit dat deze kozijnen 100% roestvrij zijn en niet rotten. Houten kozijnen vergen veel terugkerend onderhoud en verliezen op den duur hun stevigheid en levensduur.

Het grote voordeel van aluminium kozijnen is dat ze in onwijs veel diverse kleuren verkrijgbaar zijn. zo kunt u bij All Window kiezen uit meer dan 400 verschillende kleuren.

Profiel Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn er in vele kleuren, soorten en maten. Hieronder lichten wij de 3 meest voorkomende kozijntypes toe. De profielen die door de consument het meest gekozen wordt zijn:

MB-70

MB-70

Het aluminium systeem MB-70 heeft een zeer goede thermische en akoestische isolatie. Het heeft een versie met een verbeterde thermische isolatie, die verkregen werd door het gebruik van speciale isolatie profielen in een ruimte onder de beglazing. In het MB-70 systeem kunnen ramen en deuren van de RC4-klasse geleverd worden. Ook ramen die als rookuitlaat functioneren. Er zijn ook verschillende versies van de ramen: MB-70US / MB-70US HI, MB-70SG raam met de zogenaamde ‘verborgen vleugel’ en de MB-70 Industrial versie voor historische gebouwen. Dit systeem is ook de basis van de koud-warme MB-70CW / MB-70CW HI gevels.

MB-86MB-86

Het raam-deursysteem MB-86 is een product met bijzonder groot aanbod dat voldoet aan de meest verschillende behoeften van klanten. De profielen van dit systeem zijn namelijk beschikbaar in 3 uitvoeringsvarianten, afhankelijk van de gewenste energiebesparing: ST, SI en AERO. MB-86 het eerste aluminium raam-deursysteem ter wereld waarin aerogel is toegepast – materiaal met een perfecte thermische isolatie. Een ander voordeel van het MB-86-systeem is de grote stevigheid van de profielen, waardoor constructies van grote afmetingen en een hoog gewicht mogelijk zijn.

MB-60MB-60

MB-60 is een modern aluminium systeem voor de uitvoering van architectonische buitenelementen die warmte en geluid isoleren, bv. Verschillende typen ramen, deuren, portieken, etalages en ruimtelijke constructies. Het systeem MB-60 kenmerkt zich door een lage warmtedoorgangscoëfficiënt. U kunt dankzij dit lage warmtedoorgang besparen op gas.

Wilt u meer weten over aluminium kozijnen in Leeuwarden en omgeving?

Neem contact met ons op via

showroom Almere: 036 202 20 42
showroom Leeuwarden: 058 213 5925

of via
info@allwindow.nl 

Acties en voordeel ontvangen?