31

03

Veilige kunststof kozijnen in Almere

All Window levert en installeert al meer dan 24 jaar kunststof kozijnen in Almere en omgeving voor een heel verleidelijke prijs. Wilt u uw kozijnen vervangen, of bouwt u een nieuwe woning in Almere? Dan zit u bij All Window goed! Onlangs hebben we ons nieuwe pand in Almere geopend. Zo dat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

Waarom kunststof kozijnen van All Window?

Het aantal inbraken in Almere is de afgelopen jaren flink toegenomen. All Window levert kozijnen die tegen inbraak en diefstal bestendig zijn. Door de effectief beveiligde Gayko kozijnen maken inbrekers geen schijn van kans.

kunststof-kozijnen-Almere

Bekijk onze showroom

Bent u benieuwd naar de kwaliteit en de werking van onze kunststof kozijnen? In onze nieuwe showroom te Almere staan we u graag te woord.

Onderhoud en uitstraling

Wilt u een kunststof kozijn met de zelfde uitstraling als een houten kozijn, het is allemaal mogelijk bij All Window. De kunststof kozijnen van All Window zijn leverbaar in verschillende kleuren en structuren, en ze zijn onderhoudsarm. Onderhoud is bijna niet nodig. Het afnemen met een zachte doek en reinigingsmiddel is al voldoende.

Isolatie

De kunststof kozijnen van All Window zijn leverbaar in verschillende soorten isolatieklassen en zijn speciaal ontwikkeld om rust te brengen in uw woonruimte. Dus geen concentratieproblemen, slaapstoornissen, irritaties en geluidsbelasting in uw slaap, woon of werkruimte.

Optimale veiligheid

Bij 70% van alle inbraken worden de kozijnvleugels gelicht, dit kan bij traditionele kozijnen binnen enkele seconden. Bij de kunststof kozijnen van All Window krijgt u een veilig gevoel. All Window maakt namelijk gebruik van de Gayko ESP en Gayko GVS techniek welke garant staan voor een beslissende voorsprong op het gebied van veiligheid.

Duurzaamheid en veiligheid

Vroeger wogen ramen ongeveer 30 kilogram, tegenwoordig is dit al snel 150 kilogram. Stabiele kunststof kozijnen zijn belangrijk bij hevige wind of storm. All Window kunststof kozijnen zijn zo stevig door de Gayko ESP techniek in combinatie met versterkte scharnieren. De kunststof kozijnen van All Window blijven jaar in jaar uit licht in bediening, waardoor er minder slijtage plaatsvind. U krijgt daarnaast ook nog een 15 jaar garantie bij Gayko ESP!

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?
Bent u woonachtig in Almere of omgeving en op zoek naar een specialist in kunststof kozijnen? Dan bent u bij All Window aan het juiste adres.
Kozijnen plaatsen is maatwerk, daarom sturen wij u graag vrijblijvend informatie of een offerte. Via het onderstaande formulier kunt u direct uw vragen stellen.

Uiteraard bent u ook welkom in ons nieuwe kantoor. Op dit moment is ons kantoor in Almere alleen op afspraak geopend.

Selecteer bestand

Maximale grootte 10MB

Een moment geduld aub.

Acties en voordeel ontvangen?