GAYKO ESP

Veilige constructie

Gayko ESPAls u zich oriënteert op kozijnen, kunt u niet om de gepatenteerde Extreem Stabiele Profielbevestiging ESP van GAYKO heen. Want eigentijdse kozijnen moeten voldoen aan de hoge eisen op het gebied van warmtebescherming, geluidsisolatie en veiligheid! Meervoudige beglazing is daarbij een oplossing die zonder meer voorrang verdient. Maar…. dat betekent een hoger ruitgewicht en dus meer dan een verdubbeling van het gewicht van de vleugel. Gayko ESP zorgt, in combinatie met de versterkte scharnieren, voor ongekende stevigheid. De schroeven worden niet alleen bevestigd in het kunststof en staal, maar ook in de speciale lijst van massief PVC. Daardoor kunnen de scharnieren driemaal zwaarder belast worden dan bij traditionele kozijnen.

Hoge stabiliteit

De kozijnen van Gayko zijn uitermate stabiel. Dat is het resultaat van de gepatenteerde constructietechnologie met Gayko ESP. Het is geen overbodige luxe. Die stabiliteit is van belang bij heftige dynamische belastingen. Bijvoorbeeld bij hevige wind of storm. Op die momenten maken de extreem hoge stabiliteit en uittrekbestendigheid van de GAYKO kozijnen het verschil. Zelfs de grootste ramen raken niet ontzet en blijven jaar in, jaar uit soepel lopen. De scharnieren zijn berekend op elke belasting. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen voor kozijnen van Gayko zijn al jarenlang bewezen. De kozijnen lenen zich bovendien voor optimale beveiliging tegen inbraak en kunt u ook nog achteraf voorzien van driedubbel of meervoudig veiligheidsglas. Dankzij Gayko ESP is de constructie erop berekend.

GAYKO-ESP-2

GAYKO-ESP-3Het solide scharnier met Gayko ESP staat garant voor enorme stevigheid. De grootste gewichtsbelasting word uitgeoefend op de scharnieren. De Extreem Stabiele Profielbevestiging Gayko ESP zorgt, in combinatie met de extra verstekte GAYKO scharnieren, voor maximale stevigheid.

GAYKO-ESP-4IJzersterke schroefbevestiging van sloten in het frame dankzij Gayko ESP. Dankzij Gayko ESP worden de schroeven van de veiligheidssloten onwrikbaar in het staal en geleiders van massief PVC bevestigd.

GAYKO-ESP-5Extra Gayko ESP lijsten van massief PVC en Bicolor-beslag, rondom bevestigd vanaf de glas- en beslagzijde, staan garant voor optimale stabiliteit van de vleugels.

GAYKO-ESP-6

Gayko ESP Promo

Wilt u meer weten over de werking van Gayko ESP? Bekijk dan het onderstaande promo filmpje van Gayko ESP en Gayko GVS.

website van Gayko

Gerelateerde artikelen:
Kunststof kozijnen Friesland
Kunststof kozijnen Flevoland
Aluminium schuifpuien
Aluminium kozijnen

All Window

Acties en voordeel ontvangen?