Kunststof kozijnen in Lemmer

Met meer dan 24 jaar ervaring is All Window de specialist op het gebied van kunststof kozijnen in Lemmer. Bent u op zoek naar nieuwe kunststof kozijnen, schuifpuien, deuren of gevelbekleding? Kies dan voor All Window. Veiligheid en isolatie is waar All Window zich op richt.lemmer

 Contact

Unieke kunststof kozijnen in Lemmer

All Window onderscheidt zich van andere bedrijven door de inbraakwerende kunststof kozijnen in Lemmerkozijnen die wij leveren. Voor een optimale beveiliging van uw woning beschikken de kozijnen, naast stalen constructies, over gepatenteerde systemen. Gayko Extreem Stabiele Profielbevestiging ESP en Gayko Tegengesteld Sluitsysteem (GVS) maken het verschil.

ESP zijn strips die als extra versteviging door het kozijn lopen. Dit kun je zien als een extra ruggengraat die door het kozijn loopt. Ook GVS maakt het verschil. De nokken van dit systeem sluiten in tegengestelde richting terwijl de nokken van standaard kozijnen in één richting sluiten. Het effect van een weerhaak kun je hiermee vergelijken. Het is daarom vrijwel onmogelijk om het kozijn open te breken. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich over duidelijk van andere sluitsystemen. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Zie hieronder meer informatie over de systemen.

Monteren met kunststof stelkozijnenWaarom montage met kunststof stelkozijn

All Window monteert alle kozijnen met kunststof stelkozijnen, de kunststof stelkozijnen geven uw woning een duurzame afdichting, verhoogde inbraakveiligheid en voorkomt lelijke kitvoegen. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Waarom kiezen voor kunststof kozijnen

Als u uw kozijnen gaat vervangen is het aan te raden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben namelijk een levensduur van ongeveer 50 jaar, zijn voordelig en vragen nauwelijks onderhoud. Het vervangen van uw huidige kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • betere isolatie
  • betere veiligheid
  • uitstraling naar wens
  • stijgende woningwaarde

Ervaar zelf de voordelen en het gemak van kunststof kozijnen van All Window. Kom langs in de showroom in Leeuwarden. Onze adviseurs staan voor u klaar om te luisteren naar uw wensen en om u te informeren. Samen vergroten wij uw wooncomfort. We brengen altijd een vrijblijvende offerte op maat voor u uit.

Polluxweg 5
8938 AZ Leeuwarden
058 213 59 25

Vrijblijvende offerte