Ga voor duurzame kozijnen met All Window

Duurzaamheid met kunststof

Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn twee punten die bij All Window hoog in het vaandel staan. Wij merken dat steeds meer consumenten kiezen voor de veiligheid, duurzaamheid en betrouwbaarheid van kunststof kozijnen. Naast een bijdrage van een betere isolatie brengen de duurzame kunststof kozijnen van All window ook een stuk inbraakveiligheid  zich mee. zo kunt u zonder zorgen optimaal genieten van duurzame en betrouwbare kozijnen. Daarnaast is het aluminium profiel ook erg populair ben consumenten die modern en duurzaam willen wonen.

Kunststof kozijnen

Profiel

De duurzame kunststof kozijnen van All Window zijn gemaakt van nieuw kunststof. Dit betekend dat de kozijnen een extreem lange levensduur hebben. De reden hiervoor is dat gerecycled kunststof minder sterk is. Dit betekend dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het scheuren van uw kozijnen. U kunt met kunststof kozijnen dus jaren vooruit zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over terugkerend onderhoud.

Kunststof kozijnen van All Window zijn opgebouwd uit de zogenoemde ‘7 kamer profielen’. Dit betekend dat er 7 kamers in  het kozijn zitten die zijn voorzien van stilstaande lucht. Dankzij het 7 kamer proefiel verhoogd het de isolatiewaarde van uw woning. Dankzij de stilstaande lucht blijft  de warmte binnen en de kou buiten. Tijdens de zomer zult u merken dat het in huis aanzienlijk koeler is.

Naast een verhoogde isolatie maakt u uw woning ook een stiller. Het 7 kamer profiel draagt ook bij aan een hogere geluidsisolatiewaarde waardoor u s’nachts heerlijk kunt slapen. De kunststof kozijnen van All Window worden standaard geleverd met HR++ glas. Wilt u meer weten over de voordelen van HR++ glas? klik dan hier

De kunststof kozijnen van All window zijn 100% inbraakwerend dankzij de gepatenteteerde beveiligingsmechanismen: Extreem Stabiele Profielbevestiging (ESP) en Gayko Tegengestelde Sluitsysteem (GVS) techniek. Op deze manier is het raam met geen mogelijkheid open te krijgen.  Dankzij deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt All window  zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Voor kunststof kozijnen worden geen bomen gekapt

Milieu vriendelijk - duurzaam - All Window Elke dag worden er wereldwijd tienduizenden bomen voor de houtindustrie gekapt. Vooral tropisch hardhout wordt helaas op grote schaal illegaal en niet duurzaam gekapt. De gevolgen zijn groot. Als u voor kunststof kozijnen en/of deuren kiest, bent u er 100% zeker van dat de productie duurzaam is verlopen.

Nooit meer shilderen

In tegenstelling tot houten kozijnen, hoeft u kunststof kozijnen niet te schilderen. Het schilderen van houten kozijnen is erg duur en keert jaarlijks terug. De houten kozijnen die goed bereikbaar zijn kunt u zelf schilderen, maar de hogere kozijnen hebben al snel een schilder nodig. Huisschilders zijn duur, en houten kozijnen moeten elke vijf jaar geschilderd worden, het beste is zelfs om de drie jaar. Dit is om houtrot en lekkage tegen te gaan. Bij kunststof kozijnen hoeft dit allemaal niet en dit scheelt enorm in de kosten.

KOMO-keuring

Keuringsinstituten controleren strikt via steekproeven het productieproces. Als aan alle beoordelingsrichtlijnen wordt voldaan krijgt het product de bekende KOMO-certificering. Het KOMO keurmerk garandeert de kwaliteit, wat betreft wind- en waterdichtheid, kleurechtheid, inbraakwerendheid, etc. All Window haar producten voldoen aan het KOMO keurmerk. All Window beschikt ook over het Politie Veilig Wonen (PKVW) keurmerk en het SKG keurmerk.

Meer info over KOMO

Aluminium kozijnen

Wilt u een combinatie van duurzaam en design? Dan bent u op zoek naar aluminium kozijnen. Aluminium is een stevig materiaal en het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen kiezen voor een duurzaam product met een strak design en een moderne uitstraling. Daarnaast brengen aluminium kozijnen de volgende voordelen met zich mee: Aluminium kozijnen in Flevoland

  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Gemakkelijke reparatie
  • Roestvrij en rot niet
  • goede inbraakwerendheid
  • Hoogstaande thermische capaciteit
  • Isolerend
  • Keuze uit +400 kleuren

Wilt u meer weten over de aluminium kozijnen van All Window? Klik dan hier

Wilt u meer weten over de duurzaamheid en betrouwbaarheid van onze producten? Maak dan een afspraak met een van onze adviseurs en laat u informeren naar de mogelijkheden.

Specialisaties

Naast kunststof en aluminium kozijnen is All Window ook gespecialiseerd in kunststof schuifpuien, aluminium schuifpuien, voordeuren, dakkapellen en gevelbekleding. Bent u benieuwd naar onze afgeronde projecten? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

Gerelateerde artikelen:

Kunststof kozijnen Friesland
Inbraakpreventie
Kunststof kozijnen Leeuwarden
Kunststof kozijnen Almere

Acties en voordeel ontvangen?