Waarom monteren met kunststof stelkozijnen?

Waarom u moet kiezen voor kunststof stelkozijnen! Met meer dan 24 jaar ervaring is All Window in staat om topkwaliteit te combineren, tegen een aantrekkelijke prijs. All Window levert en plaatst in heel Nederland. Het is prettig samenwerken met All Window. U ontmoet gedreven vakmensen die zich betrokken voelen bij uw woonplezier. U proeft onze passie voor kwaliteitsproducten. U ervaart onze gastvrijheid. U waardeert ons open, vakkundig advies.

Bij de samenstelling van de collectie hebben we ons beperkt tot enkele merken die topkwaliteit leveren. Merken waarmee we volledig maatwerk kunnen bieden. Een team vakkundige monteurs zorgt voor de realisatie. Zij zijn pas tevreden als de puntjes op de i staan en alles tot in detail klopt. U mag het beschouwen als gezond perfectionisme.

De kunststof kozijnen van All Window worden bovendien uitgevoerd met een voortreffelijke inbraakwerendheid. De constructie van een kunststof kozijn van All Window is uniek. Dit komt door de uitvoering van de kunststof kozijnen met ESP en GVSHet resultaat: enorm stabiele ramen en deuren met optimale stevigheid. Diverse componenten zijn bovendien door de RAL en SKG goedgekeurd op productkGAYKO-GVS2waliteit. Kunststof ramen en deuren van All Window kennen daardoor een zeer lange levensduur en zijn voor u dus een zekere investering in de toekomst.

Vrijblijvende offerte

Een belangrijk onderdeel met betrekking tot de montage is het gebruik maken van een kunststof stelkozijn.

Ontdek het kunststof stelkozijn:

– Een kunststof stelkozijn is een frame die een duurzame aansluiting/afdichting maakt met de binnen- en buitenmuren tevens de inbraakveiligheid vergroot.
– Kunststof stelkozijnen zijn noodzakelijk voor een lange levensduur voor iedere kwaliteit kunststof kozijnen.

Voordelen kunststof stelkozijn:

– Gerecycled pvc, dus milieuvriendelijk
– Lange levensduur (50 jaar)
– Vereiste voor inbraakveiligheid (politie keurmerk)
– Duurzame afdichting
– Geen lelijke kitvoegen
– Het kozijn kan vrij uitzetten en krimpen bij zonnewarmte en vrieskou
– Voorkomt vervelende beschadigingen aan behang en stucwerk bij renovatie
– Hoge isolatiewaarde

Klik op onderstaande afbeelding en video voor meer informatie.

Waarom montage met kunststof stelkozijnContact

Acties en voordeel ontvangen?