Kunststof kozijnen in Blaricum

Wanneer u denkt aan kunststof kozijnen in de regio Blaricum, dan denkt u natuurlijk aan All Window. All Window is al meer dan 24 jaar in staat hoogwaardige kwaliteitsproducten te verkopen tegen een aantrekkelijke prijs. Het is dan ook niet zo vreemd dat u bij ons gepassioneerde vakmensen ontmoet die zich betrokken voelen bij wonen en comfort. Onze adviseurs nemen dan ook graag de tijd om u te voorzien van een vrijblijvend en onafhankelijkheidsadvies waarmee u verder kunt.

Vrijblijvende offerte

Inbraakwerende kunststof kozijnen in Blaricum

Kunststof kozijnen in BlaricumVele kozijnenbedrijven spreken over veiligheid, All Window biedt het u. Onze kozijnen zijn voorzien van de gepatenteerde ‘Extreem Stabiele Profielbevestiging’ ESP en ‘Gayko Tegengestelde Sluitsysteem’ GVS technieken waardoor de kozijnen 100% inbraakwerend zijn.

Met ESP bedoelen wij extra stalen strips die door het kozijn lopen. Deze strips fungeren als ruggengraat door het kozijn gaat. Het hang-en sluitwerk gaat erdoorheen waardoor extra grip en stevigheid gecreëerd wordt.

kunststof kozijnen in Naarden

Voor het buiten houden van ongewenste bezoekers speelt GVS een doorslaggevende rol. Ondanks dat standaard kozijnen van sloten en haken zijn voorzien, kunnen deze gemakkelijk worden opgengebroken.

GVS zorgt ervoor dat deze taferelen tot het verleden behoren. Dankzij GVS gecreëerd u het effect van een weerhaak. Hierdoor is het kozijn voor geen enkele mogelijkheid open te breken.

Deze beveiligingstechniek onderscheid zich duidelijk ten opzichte van andere systemen voor kozijnbeslag. Ervaar het zelf in onze showrooms!

Unieke montage

All Window onderscheidt zich niet alleen met kwaliteit en 100% inbraakwerendheid ten opzichte van de concurrentie. Wij gaan ook in de montage een stapje verder dan haar concurrenten. De kozijnen worden namelijk namelijk gemonteerd binnen een frame van kunststof stelkozijnen. Dit frame zorgt voor een nog betere aansluiting/afdichting met de binnen-en buitenmuur waardoor de inbraakwerendheid wordt vergroot. Naast een veiligere woning brengt deze unieke montage de volgende voordelen met zich mee:

– Gerecycled pvc, dus milieuvriendelijk
– Lange levensduur (50 jaar)
Duurzame afdichting
– Geen lelijke kitvoegen
– Het kozijn kan vrij uitzetten en krimpen bij zonnen warmte en vrieskou
– Voorkomt vervelende beschadigingen aan behang en stucwerk bij renovatie
Hoge isolatiewaarde

SPECIALISATIES

Naast kunststof kozijnen is All Window ook gespecialiseerd in ALUMINIUM KOZIJNENKUNSTSTOF SCHUIFPUIENALUMINIUM SCHUIFPUIENVOORDEUREN en GEVELBEKLEDING. Bent u benieuwd naar onze AFGERONDE PROJECTEN? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

Ervaar zelf de kracht en expertise van All Window in onze showroom in Almere. U vind ons op:

All Window Almere
Markerkant 1303-L
1314 AL Almere
036 202 2042

Enkel op afspraak geopend!

Contact

“”

Acties en voordeel ontvangen?