Kunststof kozijnen in Naarden

Kunststof kozijnen in Naarden, ook hier levert en monteert All Window. Want met ruim 24 jaar ervaring op het gebied van levering en montage, zijn wij dé specialist in uw omgeving. U ontmoet bij ons vakkundige adviseurs die graag persoonlijk kennis maken met u en uw wensen en ideeën. Samen met All Window kunt u uw wooncomfort nog groter maken.

Vrijblijvende offerte

Inbraakwerende kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen in Naarden

Kunststof kozijnen in Naarden

In de kunststof kozijnen die All Window levert en monteert zit een extra versteviging en tegengestelde sluitnokken.

ESP is een extra versteviging waarbij de bevestigingsschroeven door een verstevigde strip in het kozijn lopen. De extra versteviging dient als een ruggengraat die door het kozijn loopt.

Ook maakt GVS het verschil. In tegenstelling tot standaard kozijnen, waarbij sluitingen slechts één kant op lopen, sluiten de nokken van dit systeem in tegengestelde richting. Dit kunt u vergelijken met het effect van een weerhaak. Dankzij dit sluitsysteem is het raam met geen mogelijk open te krijgen door inbrekers.

Deze nieuwe techniek onderscheidt zich duidelijk van andere systemen voor kozijnbeslag. Dit is bevestigd door onafhankelijke partijen zoals onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de overheid.

Inbraakbestendig

Kozijnen van All Window beschikken over beveiligingsmechanismen die 100% inbraakwerend zijn. Dankzij de gepatenteerde Extreem Stabiele Profielbevestiging ESP en Gayko Tegengestelde Sluitsysteem GVS techniek is het voor inbrekers onmogelijk om in minder dan 10 seconden in uw woning in te breken, in tegenstelling tot standaard kozijnen.

SPECIALISATIES

Naast kunststof kozijnen is All Window ook gespecialiseerd in ALUMINIUM KOZIJNENKUNSTSTOF SCHUIFPUIENALUMINIUM SCHUIFPUIENVOORDEUREN en GEVELBEKLEDING. Bent u benieuwd naar onze AFGERONDE PROJECTEN? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

Ervaar het zelf

Kom naar onze showroom in Almere en ontdek zelf waarom All window verder gaat dan haar concurrenten. Ontdek de grenzeloze mogelijkheden van kunststof kozijnen zelf. Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website van Gayko, de specialist in kunststof kozijnen in Naarden.

U vindt ons op het onderstaande adres:

All Window Almere
Markerkant 1303-L
1314 AL Almere
036 202 2042
info@allwindow.nl

Wij zijn alleen op afspraak geopend in Almere.

Acties en voordeel ontvangen?