Kunststof kozijnen in Drachten

De specialist in kunststof kozijnen in Drachten en omgeving

Zoekt u naar betrouwbare kunststof kozijnen in Drachten en omstreken? Dan helpen wij van All Window u graag verder. All Window is al meer dan 24 jaar gespecialiseerd op het gebied van kunststof kozijnen in heel Nederland en  met showrooms in Leeuwarden en Almere zitten wij altijd bij u in de buurt. Onze vakkundige adviseurs maken graag persoonlijk kennis met u en kijken uit naar uw wensen en ideeën. Samen met u, zorgt All Window voor meer wooncomfort zodat u maximaal kunt genieten!

Vrijblijvende offerte

Unieke technieken

De kunststof kozijnen van All Window zijn voorzien van gepatenteerde beveiligsmechanismen waardoor deze 100% inbraakwerend zijn dankzij de gepatenteerde: Extreem Stabiele Profielbevestiging ESP en Gayko Tegengestelde Sluitsysteem GVS techniek. Dit in tegenstelling tot de standaard kozijnen waarbij inbrekers in minder dan 10 seconden in uw woning staan.

Kunststof kozijnen in DrachtenESP houdt in dat er strips zijn toegevoegd waar de schroeven doorheen lopen als extra versteviging. De extra versteviging loopt dan als een ruggengraat door het kozijn. Ook maakt GVS het verschil. De nokken lopen namelijk in tegengestelde richting. Hierbij kunt u denken aan het effect van een weerhaak. Op deze manier is het raam met geen mogelijkheid open te krijgen. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Brochure

Monteren met kunststof stelkozijnenWaarom montage met kunststof stelkozijn

All Window monteert alle kozijnen met kunststof stelkozijnen, de kunststof stelkozijnen geven uw woning een duurzame afdichting, verhoogde inbraakveiligheid en voorkomt lelijke kitvoegen. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

Ervaar zelf de meest betrouwbare kunststof kozijnen in Drachten en omgeving

Bezoek  onze showrooms in Leeuwarden en ervaar zelf de unieke producten van All Window of maak een afspraak met een van onze adviseurs. Wij vertellen u graag wat All Window zo bijzonder maakt.

Specialisaties

Naast kunststof kozijnen is All Window ook gespecialiseerd in aluminium kozijnen, kunststof schuifpuien, aluminium schuifpuien, voordeuren en gevelbekleding. Bent u benieuwd naar onze afgeronde projecten? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

Contact

All Window Leeuwarden
Polluxweg 5
8938 AZ Leeuwarden
058 213 59 25
INFO@ALLWINDOW.NL

website van onze leverancier: gayko.nl

Acties en voordeel ontvangen?