Kunststof kozijnen in Bussum

Met 24 jaar ervaring op het gebied van kunststof kozijnen in Bussum en omgeving is All Window dé lokale kozijnspecialist. Bij All Window zijn we benieuwd naar uw wensen en ideeën op het gebied van inrichting, veiligheid en wooncomfort. Onze adviseurs nemen graag de tijd voor een vakkundig onafhankelijk advies waarmee u verder kunt. Omdat All Window beschikt over showrooms in zowel Almere als in Leeuwarden, zitten wij altijd bij u in de buurt.

Kunststof kozijnen in Bussum

Kozijnen van All Window

Wij onderscheiden ons in diverse aspecten ten opzichte van onze concurrenten.  Zo zijn er gepatenteerde systemen in het kozijnbeslag verwerkt waardoor onze producten een 100% inbraakwerende werking hebben.

Dit is mogelijk dankzij  de’Extreem Stabiele Profiel-bevestiging’ ESP en ‘Gayko’s Tegengestelde Sluitsysteem’ GVS  techniek.

EPS: De extreem stabiele profielbevestiging is niets minder dan een strip van staal die als ruggengraat door het kozijn loopt. Het schroeven van het hang en sluitwerk gaan op haar beurt door de strip waardoor extra stevigheid gecreëerd wordt. U kunt vanaf dat moment genieten van kozijnen die niet zullen doorhangen. en inbrekers? Die komen er al snel achter dat ze uw raam niet zomaar kunnen openbreken.

GVS: Dankzij het tegengestelde sluitsysteem wordt het openbreken van het raam onmogelijk gemaakt. Dit komt omdat het lichten van kozijnvleugens niet kan doordat de sluitnokken in de tegenovergestelde richting van elkaar werken. hierbij kunt u denken aan het effect van een weerhaak.

Lees hier meer over ESP en GVS of bekijk de onderstaande video:

Monteren met kunststof stelkozijnenWaarom montage met kunststof stelkozijn

All Window monteert alle kozijnen met kunststof stelkozijnen, de kunststof stelkozijnen geven uw woning een duurzame afdichting, verhoogde inbraakveiligheid en voorkomt lelijke kitvoegen. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

SPECIALISATIES

Naast kunststof kozijnen is All Window ook gespecialiseerd in ALUMINIUM KOZIJNENKUNSTSTOF SCHUIFPUIENALUMINIUM SCHUIFPUIENVOORDEURENDAKKAPELLENen GEVELBEKLEDING. Bent u benieuwd naar onze AFGERONDE PROJECTEN? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de unieke producten die All Window te bieden heeft? Maak dan een afspraak in een van onze showrooms en ervaar zelf waarom wij al 23 jaar de beste zijn in kunststof kozijnen. U vind onze contactgegevens hier

website van onze leverancier: gayko.nl

Acties en voordeel ontvangen?