30

07

All Window, uw GAYKO dealer

All Window is uw GAYKO dealer. De GAYKO kozijnen van All Window zijn innoverend, vooruitstrevend en hebben een levensduur die zich uitstrekt over generaties. De GAYKO kozijnen van All Window onderscheiden zich op maar liefst vijf belangrijke aspecten die vandaag de dag noodzakelijk zijn.

Veiligheid

Ten eerste bieden de GAYKO kozijnen van All Window u veiligheid. In uw huis wilt u zich op elk moment van de dag veilig voelen. Met de GAYKO kozijnen van All Window is het voor inbrekers onmogelijk om in te breken. Dit wordt mogelijk gemaakt door het geavanceerde samenspel van GAYKO GVS en GAYKO ESP.

Gayko dealer

Het unieke tegengestelde sluitsysteem, GAYKO GVS, maakt het onmogelijk voor inbrekers om een raam uit het kozijn te lichten. Het raam is namelijk dankzij GAYKO GVS in alle openingsrichtingen verankerd. Daarnaast schroeft de extreem stabiele profielbevestiging, GAYKO ESP, de veiligheidssloten ongekend stevig vast in het kozijn. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Besparing

Ten tweede ervaart u een enorme besparing. All Window wil uw huis optimaal isoleren vanwege de te verwachte gasprijsstijging de komende jaren. De GAYKO kozijnen van All Window zorgen ervoor dat u direct kunt besparen op uw gasrekening! Het geheim van een isolerend kozijn bevindt zich in de juiste techniek van het kozijnprofiel. Met de zogeheten ‘warme kant’ beperkt GAYKO het verlies van warmte bij de rand van de ruit. De warme kant voorkomt dat energie verloren gaat door een koudebrug. Gayko dealerHet glasoppervlak heeft overal dezelfde temperatuur. De warme kant herkent u aan de zwarte binnenrand. GAYKO TGS zorgt ervoor dat alle koudebruggen afgesloten zijn door het frame en het kozijnprofiel thermisch te scheiden. Er is sprake van isolerend glas. Het glas is namelijk opgebouwd uit drie ruiten met daartussen argongas. De combinatie van isolerende beglazing en isolatie tot in het kozijnprofiel, geven een optimaal resultaat waarmee u tot 300% beter isoleert!

Nooit meer schilderen

Ten derde hoeft u nooit meer te schilderen. De GAYKO kozijnen van All Window zijn namelijk onderhoudsvrij. De kozijnen worden gemaakt met kunststof decorfolie. De kunststof decorfolie van GAYKO is in hoge mate weersbestendig, extreem slag- en krasvast en gemakkelijk te reinigen. Het oppervlak heeft een fijne houtstructuur of is helemaal glad. De keuze is aan u.

Isolatie

Ten vierde zult u dankzij de GAYKO kozijnen van All Window volstrekte stilte ervaren en tot rust komen. Gayko dealerDe hogere geluidsisolatie wordt mogelijk gemaakt doordat er tussen twee enkele ruiten een folie wordt geplaatst. Hierdoor is de ruitmassa hoog, terwijl het raam elastisch blijft. GAYKO levert kozijnen in de geluidsisolatieklassen 2 (standaard) tot en met 5, ofwel: 25 tot 49 dB. Ter verduidelijking: 4 dB geluidsisolatie méér vermindert hevig verkeerslawaai al met de helft! Verhoog uw levenskwaliteit met GAYKO kozijnen van All Window!

Duurzaam

Tot slot zijn de GAYKO kozijnen van All Window duurzaam. De levensduur van een GAYKO kozijn van All Window is ongeëvenaard lang. Zoals eerder beschreven zijn ze zeer goed geïsoleerd. U verbruikt dus aanzienlijk minder energie. Daarnaast blijven de kozijnen jaar na jaar opvallend licht in de bediening. Bij het openen en sluiten van de ramen is er weinig inspanning nodig en treedt er minder slijtage op dankzij de gepatenteerde technologie GAYKO GVS. De scharnieren van GAYKO kozijnen van All Window kunnen, om nog maar een extra voordeel te noemen van GAYKO ESP, viermaal zwaarder belast worden dan bij traditionele kozijnen. Daarom geven wij van All Window u niet 10, maar 15 jaar garantie op GAYKO ESP! Bovendien zijn de gebruikte materialen gekozen met respect voor mens en milieu!

Kies daarom voor GAYKO kozijnen van All Window als u veiligheid, duurzaamheid, rust, nooit meer schilderen en natuurlijk maximaal besparen wilt! Ervaar het gründliche kozijn en vraag direct een vrijblijvende offerte aan!

https://www.gayko.de/

Acties en voordeel ontvangen?