Aluminium kozijnen in Flevoland

Zoekt u aluminium kozijnen in Flevoland en omgeving? Ga dan voor aluminium kozijnen van All Window. Wij hebben ruim 27 jaar ervaring met het plaatsen van aluminium kozijnen in Flevoland. Aluminium kozijnen zijn ten opzichte van kunststof kozijnen voordeliger en bieden ook een goede inbraakwerendheid. Lees meer over de aluminium kozijnen van All Window en ontdek waarom wij de nummer 1 zijn in aluminium kozijnen.

Aluminium kozijnen in Flevoland

Aluminium kozijnen in FlevolandZoals de meeste mensen weten is aluminium een stevig materiaal. Het is dan ook geen verrassing dat steeds meer mensen aluminium kozijnen kiezen voor hun woning. Naast het strakke design en de moderne uitstraling zijn er nog een aantal andere voordelen zoals:

  • Lange levensduur
  • Onderhoudsarm
  • Gemakkelijke reparatie
  • Roestvrij en rot niet
  • goede inbraakwerendheid
  • Hoogstaande thermische capaciteit
  • Isolerend
  • +400 kleuren

Profiel Aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen zijn er in vele kleuren, soorten en maten. Hieronder lichten wij de 3 meest voorkomende kozijntypes toe. De profielen die door de consument het meest gekozen wordt zijn:

Raam- en deursystemen

MB-70

MB-70

Het aluminium systeem MB-70 heeft een zeer goede thermische en akoestische isolatie. Het heeft een versie met een verbeterde thermische isolatie, die verkregen werd door het gebruik van speciale isolatie profielen in een ruimte onder de beglazing. In het MB-70 systeem kunnen ramen en deuren van de RC4-klasse geleverd worden. Ook ramen die als rookuitlaat functioneren. Er zijn ook verschillende versies van de ramen: MB-70US / MB-70US HI, MB-70SG raam met de zogenaamde ‘verborgen vleugel’ en de MB-70 Industrial versie voor historische gebouwen. Dit systeem is ook de basis van de koud-warme MB-70CW / MB-70CW HI gevels.

MB-86MB-86

Het raam-deursysteem MB-86 is een product met bijzonder groot aanbod dat voldoet aan de meest verschillende behoeften van klanten. De profielen van dit systeem zijn namelijk beschikbaar in 3 uitvoeringsvarianten, afhankelijk van de gewenste energiebesparing: ST, SI en AERO. MB-86 het eerste aluminium raam-deursysteem ter wereld waarin aerogel is toegepast – materiaal met een perfecte thermische isolatie. Een ander voordeel van het MB-86-systeem is de grote stevigheid van de profielen, waardoor constructies van grote afmetingen en een hoog gewicht mogelijk zijn.

MB-60MB-60

MB-60 is een modern aluminium systeem voor de uitvoering van architectonische buitenelementen die warmte en geluid isoleren, bv. Verschillende typen ramen, deuren, portieken, etalages en ruimtelijke constructies. Het systeem MB-60 kenmerkt zich door een lage warmtedoorgangscoëfficiënt, U kunt dankzij dit lage warmtedoorgang besparen op gas.

Wilt u meer weten over aluminium kozijnen in Flevoland en omgeving?

Neem contact met ons op via

showroom Almere: 036 202 20 42
showroom Leeuwarden: 058 213 5925

of via
info@allwindow.nl 

Gerelateerde artikelen

Kunststof kozijnen Flevoland
Kunststof kozijnen Almere
Unieke kunststof kozijnen in Almere
Kunststof kozijnen in Dronten
Kunststof kozijnen in Emmeloord
VEILIGE KUNSTSTOF KOZIJNEN IN LELYSTAD
Kunststof kozijnen in Lelystad
All Window

Acties en voordeel ontvangen?