11

02

Kunststof kozijnen in Flevoland

Zoekt u kunststof kozijnen in Flevoland? Kies dan voor de kunststof kozijnen van All Window! Wij zijn al meer dan 20 jaar de specialist op het gebied van kunststof kozijnen in Flevoland en omgeving. Bij All Window ontmoet u personeel dat zich betrokken voelt bij uw woonplezier. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden en geven u een onafhankelijk advies.

Vrijblijvende offerte

Kunststof kozijnen in Flevoland

Veilige Kunststof Kozijnen in Flevoland

Als u uw kozijnen gaat vervangen is het aan te raden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Onze kunststof kozijnen hebben een levensduur van ruim 50 jaar en zijn zo goed als onderhoudsvrij Door uw huidige kozijnen te laten vervangen voor kunststof kozijnen van All Window profiteert u van de onderstaande voordelen

Als u uw kozijnen gaat vervangen is het aan te raden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben een levensduur van 50 jaar, zijn voordelig en vragen nauwelijks onderhoud. Het vervangen van uw kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Duurzaamheid
  • Veiligheid
  • Isolerend
  • Energiezuinig
  • Onderhoudsvriendelijk

 

Kozijnen van All Window

De kunststof kozijnen van All window zijn uniek dankzij de gepatenteerde: Extreem Stabiele Profielbevestiging (ESP) en Gayko Tegengestelde Sluitsysteem (GVS) techniek.

Kunststof kozijnen in FlevolandESP houdt in dat er strips zijn toegevoegd waar deschroeven doorheen lopen als extra versteviging. De extra versteviging loopt dan als een ruggengraat door het kozijn. Ook voegt (GVS) heel veel toe. De nokken lopen namelijk in tegengestelde richting. Hierbij kunt u denken aan het effect van een weerhaak. Op deze manier is het raam met geen mogelijkheid open te krijgen. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Wilt u meer informatie over de unieke kozijnen van All Window?
036 202 20 42 | 058 213 5925

Contact

 

 

Acties en voordeel ontvangen?