18

03

Kunststof kozijnen in Lelystad

Bouwt u een nieuwe woning in Lelystad, of wilt u uw kozijnen vervangen? Met All Window kunststof kozijnen zorgt u voor een optimale inbraakbeveiliging. All Window levert en installeert al meer dan 27 jaar  kunststof kozijnen in Lelystad en omgeving. Bij ons ontmoet u vakkundige specialisten die u van geheel onafhankelijk advies kunnen voorzien.

Ook in Lelystad zijn de afgelopen jaren het aantal inbraken toegenomen. All Window onderscheidt zich door kozijnen te leveren die tegen inbraak en diefstal bestendig zijn.
Veiligheid staat centraal bij All Window. Door de effectief beveiligde All Window kozijnen maken inbrekers geen kans.

kunststof-kozijnen-lelystad

Optimale Veiligheid

U wilt net zoals iedereen veilig zijn in uw eigen huis en inbraakpogingen voorkomen. Bij 70% van de inbraken worden de kozijnvleugels gelicht. Inbrekers zijn bij traditionele kozijnen letterlijk binnen enkele seconden binnen. De kozijnen van All Window zijn 100% inbraakwerend, omdat All Window gebruik maakt van de gepatenteerde ‘Extreem Stabiele profielbevestiging’ (ESP) en Gayko Tegengestelde Sluitsysteem (GVS) technieken, welke garant staan voor een beslissende voorsprong op het gebied van veiligheid.  De veiligheidseisen aan uw kunststof kozijnen zijn afhankelijk van uw type woning.

ESP
GVS

Hier laten we u zien hoe ESP en GVS werkt:

Onderhoud en uitstraling

Wilt u een kunststof kozijn met de uitstraling van een houten kozijn? Het is namelijk allemaal mogelijk. De kunststof kozijnen van All Window zijn onderhoudsarm en leverbaar in verschillende kleuren en structuren. Onderhoud is nauwelijks nodig. Het afnemen van het kunststof kozijn met een zachte doek en niet bijtend reinigingsmiddel is al voldoende.

Isolatie

Concentratieproblemen, slaapstoornissen en irritaties, geluidsbelasting in een slaap, woon of werkruimte kan erg hinderlijk zijn. De gecertificeerde kunststof kozijnen van All Window zijn leverbaar in verschillende soorten isolatieklassen en zijn speciaal ontwikkeld om rust te brengen in uw woonruimte.

Duurzaamheid en garantie

Vroeger wogen ramen circa 30 kilogram, tegenwoordig is dit al snel 150 kilogram. Stabiele kunststof kozijnen zijn dus van groot belang bij voorbeeld hevige wind of storm. De speciale Gayko ESP techniek zorgt in combinatie met versterkte scharnieren voor ongekende stevigheid. De scharnieren zijn berekend op elke belasting en kunnen driemaal zwaarder worden belast dan traditionele kozijnen. Jaar na jaar blijven de kunststof kozijnen licht in bediening, waardoor er minder slijtage plaatsvindt. Daarnaast krijgt u bij Gayko ESP maar liefst 15 jaar garantie. Ook tijdens de montage van de kozijnen denken wij aan de duurzaamheid door kunststof  stelkozijnen te gebruiken.

Vestiging Almere

Ervaar zelf het gemak en de voordelen van de producten van All Window

Onze klanten beoordelen All Window gemiddeld
met een 9.8 (van 10) op basis van 194 recensies!

Door met eigen ogen te zien wat het verschil is tussen standaard kozijnen en die van All Window weet u pas echt wat de systemen doen. Kom langs in één onze showrooms. Deze vinden plaats in Almere of in Leeuwarden en ervaar zelf de voordelen.

All Window Leeuwarden
Polluxweg 5
8938 AZ Leeuwarden
058 213 59 25

All Window Almere (op afspraak geopend)
Markerkant 1303-L
1314 AL Almere
036 202 20 42

Contact

INFO@ALLWINDOW.NL

Meer informatie of vrijblijvend een offerte aanvragen?

Bent u woonachtig in Lelystad of omgeving en op zoek naar een specialist in kunststof kozijnen? Dan bent u bij All Window aan het juiste adres.
Kozijnen plaatsen is maatwerk, daarom sturen wij u graag vrijblijvend informatiepakket of een offerte. Via het onderstaande formulier kunt u direct uw vragen stellen.

Selecteer bestand

Maximale grootte 10MB

Een moment geduld aub.

Gerelateerde artikelen

Kunststof kozijnen Flevoland
Kunststof kozijnen Almere
All Window
Gayko

Acties en voordeel ontvangen?