12

11

Rolgordijnen en insectenwering

Ook voor rolgordijnen en insectenwering bent u bij ons aan het juiste adres.

Rolgordijnen

rolgordijnen

Laat u inspireren door ons ruime aanbod aan rolgordijnen welke tevens zeer geschikt zijn voor naar binnen draaiende ramen. Bij ons vindt u voor elke woning een type zonwering met een eigentijdse en trendy sfeer. De rolgordijnen worden op maat gemaakt en zijn toepasbaar op alle draaikiep- en vaste ramen. Meer informatie over rolgordijnen en insectenweringen? Vraag een BROCHURE aan.

rolgordijnen 2

Insectenwering

inzethor-InsectenweringOok op het gebied van insectenwering, bieden wij u ook diverse oplossingen.

Voor de draaikiepramen leveren wij aluminium inzethorren welke op maat worden gemaakt. Het grote voordeel van de inzethor is dat deze heel eenvoudig gemonteerd kan worden zonder te boren of te schroeven. De hor kan eenvoudigweg in het geopende raam geplaatst worden waarna het raam in elke stand te gebruiken is.

plis-liggend-plissehorVoor deuren en schuifpuien leveren wij de originele Japanse plissehordeur. Het systeem behoort tot een van de meest innovatieve ontwikkelingen van de laatste jaren. Bij de hordeur is in plaats van strak horrengaas gebruik gemaakt van horrengaas welk geplisseerd is. Het voordeel van het systeem is dat het weinig plaats inneemt, doordat het geen gebruik maakt van een onderdorpel, maar van een geleidingsstrip met een hoogte van slechts 3mm. Men heeft een vrije doorloop en in geopende toestand neemt het systeem maar ca. 80 mm plaats in (bij een deur van 1300mm is dit ca. 100mm en bij een deur van 1600mm is dit 150mm). Het gehele systeem is onderhoudsvrij en weerbestendig. Tevens kan men ‘s winters het systeem op een eenvoudige manier uitnemen.

Gerelateerde artikelen

Kunststof kozijnen Friesland
Kunststof kozijnen Almere

Acties en voordeel ontvangen?