Montage

Naast het type kozijn is de montage van de kozijnen ook een belangrijk punt. Ondanks dat de montage zeer belangrijk is, is dit toch vaak een sterk onderbelicht onderdeel. De gemiddelde consument is snel geneigd om louter en alleen prijzen met elkaar te vergelijken, maar heeft vaak geen enkel idee dat een goede montage van de kozijnen zeer cruciaal is. Slechte montage van kunststof kozijnen heeft onder andere lekkage, tocht, slecht sluitende elementen en beschadiging tot gevolg. Een kozijn dat slecht gemonteerd wordt, levert u niets anders dan ellende en ergenis op.

All Window besteedt veel aandacht aan de montage van de kozijnen. Onze kozijnen worden gemonteerd door eigen, volledig gecertificeerde, monteurs. Uiteraard voldoen wij aan alle gestelde keurmerken en monteren wij volgens de VKG norm. Wij monteren uw kozijnen door gebruik te maken van kunststof stelkozijnen. Een kunststof stelkozijn is een frame wat de duurzame aansluiting/afdichting maakt met de binnen en buitenmuur en tevens de inbraakwerendheid vergroot. Een kunststof stelkozijn is noodzakelijk voor een lange levensduur van de kozijnen en voorkomt ergenissen als tocht, lekkage, etc.

Klik hier voor meer informatie en de voordelen van het kunststof stelkozijn.

Wanneer de kozijnen geplaatst zijn, werken wij de binnenzijde af met creme of witte volschuim kunststof afwerkprofielen. Tevens zullen wij (waarnodig) aan de binnenzijde kunststof vensterbanken aanbrengen.

 

In de praktijk ziet de montage van kunststof kozijnen er dan ongeveer zo uit:

Stap 1

Bij aankomst wordt er met de klant overlegt wat de volgorde van de te monteren kozijnen zal zijn.

oude situatie

Stap 2

De oude kozijnen worden verwijderd. Vervolgens brengen wij waar nodig kunststof stelkozijnen aan.

verwijderen oude kozijnen

Stap 3

Tijdens de diverse werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de werkplek continue wordt opgeruimd. Hierdoor wordt de verbouwingsoverlast zoveel mogelijk beperkt.

Opruimen

Stap 4

Wanneer de kunststof stelkozijnen zijn bevestigd, worden de kunststof kozijnen vakkundig door ons eigen personeel gemonteerd.

Montage

Stap 5

De binnenzijde van de kozijnen wordt afgewerkt met volschuim kunststof afwerkprofielen en kunststof vensterbanken.

Binnenafwerking

Stap 6

Als finishing touch worden er (waarnodig) aan de buitenzijde nieuwe raamdorpel stenen geplaatst.

eindresultaat

Het eindresultaat

Eindresultaat

 

Vrijblijvende offerte

Acties en voordeel ontvangen?