Montage kozijnen

Als u het type kozijn heeft uitgekozen wat het beste bij u past, is de montage van de kozijnen het belangrijkste onderdeel. Desondanks is dit toch vaak een sterk onderbelicht gedeelte, omdat de gemiddelde consument snel geneigd is om louter en alleen prijzen met elkaar te vergelijken, terwijl een goede montage van de kozijnen cruciaal is. Slechte montage van kunststof kozijnen heeft onder andere lekkage, tocht, slecht sluitende elementen en beschadiging tot gevolg. Als een kozijn slecht gemonteerd wordt, levert u dat niets anders dan alleen maar ellende en ergernis op.

All Window besteedt veel aandacht aan de montage van de kozijnen daarom worden onze kozijnen worden gemonteerd door eigen, volledig gecertificeerde, monteurs. Uiteraard voldoen wij aan alle gestelde keurmerken en monteren wij volgens de VKG norm. Vandaar dat wij uw kozijnen monteren door middel van gebruik te maken van kunststof stelkozijnen. Een kunststof stelkozijn is een frame wat de duurzame aansluiting/afdichting maakt met de binnen en buitenmuur en tevens de inbraakwerendheid vergroot. Een kunststof stelkozijn is bovendien noodzakelijk voor een lange levensduur van de kozijnen en voorkomt ergernissen als tocht, lekkage, etc.

Klik hier voor meer informatie en de voordelen van het kunststof stelkozijn.

Als de kozijnen geplaatst zijn, werken wij ze daarna af aan binnenzijde met creme of witte volschuim kunststof afwerkprofielen. Als laatste zullen wij, waar nodig, aan de binnenzijde kunststof vensterbanken aanbrengen.

In de praktijk ziet de montage van kunststof kozijnen er dan ongeveer zo uit:

Stap 1

Bij aankomst wordt er met de klant overlegt wat de volgorde van de te monteren kozijnen zal zijn.

oude situatie

Stap 2

De oude kozijnen worden verwijderd. Vervolgens brengen wij waar nodig kunststof stelkozijnen aan.

verwijderen oude kozijnen

Stap 3

Tijdens de diverse werkzaamheden zorgen wij ervoor dat de werkplek continue wordt opgeruimd. Daardoor wordt de verbouwingsoverlast zoveel mogelijk beperkt.

Opruimen

Stap 4

Wanneer de kunststof stelkozijnen zijn bevestigd, worden de kunststof kozijnen vakkundig door ons eigen personeel gemonteerd.

Montage

Stap 5

De binnenzijde van de kozijnen wordt afgewerkt met volschuim kunststof afwerkprofielen en kunststof vensterbanken.

Binnenafwerking

Stap 6

Als laatste worden er, waar nodig, aan de buitenzijde nieuwe raamdorpel stenen geplaatst.

eindresultaat

Het eindresultaat

Eindresultaat

Vrijblijvende offerte

Acties en voordeel ontvangen?