Kunststof Kozijnen van All Window

Met ruim 24 jaar expertise en passie voor vakmanschap is All Window de specialist op het gebied van kunststof kozijnen in Nederland. Is uw woning toe aan nieuwe kozijnen? Kies dan voor de unieke kunststof kozijnen van All Window. Vraag een gratis brochure aan of maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een vrijblijvende offerte.

Vrijblijvende offerte

Bijzondere kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van All Window

All Window plaatst en levert unieke kunststof kozijnen van het merk Veka. Dankzij gepatenteerde technieken, die andere technieken ver voorbij gaan, zijn de producten van All Window 100% bestand tegen inbraken. Dit komt door ‘Extreem Stabiele Profielbevestiging’ (ESP) en ‘Gayko Tegengesteld Sluitsysteem’ (GVS) technieken. Dankzij deze technieken gaat All Window verder waar gewoon kozijnbeslag ophoudt.

ESP wil zeggen dat er een stalen ruggegraat door het kozijn loopt waardoor extra versteviging gecreeërd wordt. De schroeven gaan door de stalen strip heen waardoor het hang en sluitwerk muurvast komt te zitten.

Bij de GVS  techniek in het kozijnbeslag bewegen  de sluitnokken in een tegengestelde richting waardoor het effect van een weerhaak ontstaat. Op deze manier komt het kozijn bij het forceren alleen maar vast te zitten.

Speerpunten van All Window

U heeft gezien dat All Window veel waarde hecht aan betrouwbaarheid en inbraakpreventie. Andere bedrijven spreken over veiligheid, All Window biedt het u. Naast inbraakwerendheid richt All Window zich op de volgende speerpunten:

  • Duurzaamheid
  • Veiligheid
  • Energiezuinig
  • Isolerend
  • Onderhoudsvriendelijk

Ervaar zelf de kunststof kozijnen van All Window

Daden zeggen meer dan duizend woorden, daarom willen wij u van harte uit nodigen om een bezoek te brengen aan een van onze showrooms. Hier kunt u zelf ervaren waarin All Window verder gaat dan anderen. De koffie staat klaar!

U vindt ons op de onderstaande adressen:

All Window Leeuwarden
Polluxweg 5
8938 AZ Leeuwarden
058 213 59 25

All Window Almere
Markerkant 1303-L
1314 AL Almere
036 202 20 42
(Enkel op afspraak geopend)

Specialisaties

Naast kunststof kozijnen is All Window ook gespecialiseerd in aluminium kozijnen, kunststof schuifpuien, aluminium schuifpuien, voordeuren en gevelbekleding. Bent u benieuwd naar onze afgeronde projecten? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

Contact

Acties en voordeel ontvangen?