03

09

Kozijnen vervangen in Leeuwarden

Zijn uw kozijnen toe aan vervanging en woont u in de omgeving van Leeuwarden? Kies dan voor kunststof kozijnen bij All Window. All Window heeft sinds 2021 ruim 27 jaar ervaring met het vervangen van kozijnen. Wilt u meer weten over de producten van All Window of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Maak dan snel een afspraak met een van onze adviseurs en ontdek de grenzeloze mogelijkheden van kunststof kozijnen.

Kozijnen vervangen

kozijnen vervangen in Leeuwarden

Als u ervoor kiest om uw kozijnen te laten vervangen kunt u het beste kiezen voor kunststof kozijnen. Uw kozijnen krijgen iedere dag te maken met verschillende weersomstandigheden en allerlei randzaken als vuil uit de lucht, stof en uitlaatgassen van auto’s en bedrijven. Deze tasten uw kozijnen waardoor u met houten kozijnen jaarlijks lang in de weer bent met het onderhoud. Dit is met kunststof kozijnen niet meer nodig.

De kunststof kozijnen van All Window zijn duurzaam, onderhoudsarm, veilig en uitermate betrouwbaar. Daarnaast beschikken de kozijnen van All Window over een gepatenteerd kozijnbeslag waardoor de producten verder gaan dan die van concurrenten.

Dit is allemaal mogelijk dankzij de gepatenteerde ‘Extreem Stabiele profielbevestiging’ (ESP) en het Gayko Tegengestelde Sluitsysteem (GVS) technieken.

ESP houdt in dat er metalen strips in het profiel zijn toegevoegd. Deze strips vormen een extra verstevigende ruggengraat voor het kozijn waar ook de schroeven doorheen lopen. Bij GVS lopen de sluitnokken in de tegengestelde richting. Dankzij deze gepatenteerde techniek is het onmogelijk om het raam open te breken. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Waarom kunststof kozijnen van All Window

Wij raden bij het vervangen van uw kozijnen, kunststof kozijnen aan. Dit omdat kunststof kozijnen een ruime levensduur van 50 jaar hebben, voordeliger zijn dan hout en nauwelijks onderhoud vragen. Daarnaast profiteert u op zaken als

  • Duurzaamheid
  • Veiligheid
  • Isolerend
  • Energiezuinig
  • Onderhoudsvriendelijk

Wilt u meer weten over uw huidige kozijnen vervangen voor kunststof? Neem dan contact met ons op via 058 213 5925 of mail naar info@allwindow.nl.

Gerelateerde artikelen:

Kunststof kozijnen in Leeuwarden
Kunststof kozijnen in Friesland
All Window

Acties en voordeel ontvangen?