03

09

Kozijnen vervangen in Almere

Wilt u uw huidige kozijnen gaan vervangen voor kunststof kozijnen en woont u in de omgeving van Almere? Dan bent u bij All Window aan het goede adres. Wij zijn met meer dan 27 jaar ervaring de expert op het gebied van kozijnen vervangen voor kunststof in de regio Almere en omstreken.

Kozijnen vervangen door All Window

kozijnen vervangen in LeeuwardenUw kozijnen krijgen dagelijks met veel verschillende factoren te maken zoals: diverse weersomstandigheden, Luchtvervuiling en allerlei soorten vuil zoals vogelpoep, groene aanslag en andere viezigheid. Als uw woning voorzien is van houten kozijnen betekend dit dat u jaarlijks terugkerend onderhoud tegenkomt waardoor de kozijnen weer even vooruit kunnen. u kunt uw kozijnen laten vervangen door de kunststof kozijnen van All Window.

De kunststof kozijnen van All Window zijn onderhoudsvrij, duurzaam en bieden 100% inbraakwerendheid. Dit komt omdat de kunststof kozijnen van All Window voorzien zijn van de gepatenteerde ‘Extreem Stabiele profielbevestiging’ ESP en het Gayko Tegengestelde Sluitsysteem GVS.

ESP houdt in dat er metalen strips in het profiel zijn toegevoegd. Deze strips vormen een extra verstevigende ruggengraat voor het kozijn waar ook de schroeven doorheen lopen. Ook voegt GVS een hoop toe aan de kozijnen. De nokken lopen namelijk in tegengestelde richting. Dankzij deze gepatenteerde techniek is het onmogelijk om het raam open te breken. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Waarom kunststof kozijnen

Als u uw kozijnen gaat vervangen is het aan te raden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Onze kunststof kozijnen hebben een levensduur van ruim 50 jaar en zijn zo goed als onderhoudsvrij. Door uw huidige kozijnen te laten veranderen naar kunststof kozijnen van All Window profiteert u van de onderstaande voordelen

Wilt u meer informatie over het vervangen van uw huidige kozijnen voor kunststof? Neem dan contact met ons op via 036 202 2042 of mail naar info@allwindow.nl.

Acties en voordeel ontvangen?