09

04

Wat All Window nummer 1 maakt

Wat maakt All Window nummer 1? Hier leggen we u dat uit!

All Window ESP

All Window - ESP - nummer 1Kozijnen moeten voldoen aan hoge eisen op het gebied van geluidsisolatie, warmtebescherming en veiligheid! Meervoudige beglazing is om dit te bereiken belangrijk. Maar dat betekent een hoger ruitgewicht en dus meer dan een verdubbeling van het gewicht van de vleugel. In combinatie met de versterkte scharnieren, zorgt All Window ESP voor ongekende stevigheid. Naast dat er schroeven zijn gevestigd in het kunststof en staal, zijn er ook schroeven gevestigd in de speciale lijst van massief PVC. Hierdoor kunnen de scharnieren driemaal zwaarder belast worden dan bij traditionele kozijnen.

Deze uitstekende stabiliteit is geen overbodige luxe. Deze stabiliteit is belangrijk bij heftige dynamische belastingen. Bijvoorbeeld hevige wind of storm. Op die momenten maken kozijnen van All Window het verschil. Zelfs de grootste ramen raken niet ontzet en blijven jaar in, jaar uit soepel lopen. De hoge kwaliteits- en veiligheidsnormen voor kozijnen van All Window maken ons al jaren de nummer 1.

Bovendien geven de kozijnen van All window optimale beveiliging tegen inbraak en kunt u de kozijnen ook nog voorzien van driedubbel of meervoudig veiligheidsglas. Dankzij All Window ESP is de constructie erop berekend.

All Window GVS

All Window - GVS - kozijnen - nummer 1

gepatenteerd door All Window

Inbrekers komen meestal binnen door de kozijnvleugels te lichten, wij van All Window hebben iets bedacht tegen deze techniek. Een paar extra paddenstoelnokken die in dezelfde richting lopen, leveren namelijk bitter weinig op.

Door All Window GVS (tegenovergesteld sluitsysteem) wordt voorkomen dat de vleugels bij een inbraakpoging zo ver kunnen worden verschoven dat de paddenstoelnokken uit de sluitstukken kunnen worden gedrukt. Door de All Window ESP zijn de sluitstukken ook nog eens onwrikbaar vastgeschroefd. All Window haar gepatenteerde en innovatieve GVS onderscheidt zich aantoonbaar en duidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Door middel van All Window GVS en All Window ESP is de perfecte combinatie tegen inbraak. Een systeem waar u volledig op kan vertrouwen.

Keurmerken

Politiekeurmerk Veilig Wonen
De certificeringsregeling Politiekeurmerk Veilig Wonen (PKVW) is een veiligheidsinstrumenten dat bijdraagt aan de sociale veiligheid in en rond woningen, wooncomplexen en buurten en wijken. De kans dat een gelegenheidsinbreker uw woning links laat liggen, is twee keer zo groot als deze voldoet aan de eisen van het PKVW.

SKG
SKG (Stichting Kwaliteit Gevelbouw) is al meer dan dertig jaar hét gezaghebbende keuringinstituut voor de bouw. Opgericht door de industrie zelf om de prestaties en de veiligheid van industriële producten voor de gebouwschil duurzaam te borgen, want daar profiteert uiteindelijk iedereen van.

KOMO
Met het KOMO-keurmerk kan de bouwsector van de kwaliteit van producten, processen, systemen en diensten op aan ook is KOMO een collectief keurmerk. KOMO staat voor onbetwiste kwaliteit. Gebruik van KOMO-gecertificeerde producten en processen verhoogt de efficiency in het bouwproces en verlaagt de faalkosten.

Gerelateerde artikelen

Kunststof kozijnen Friesland
Kunststof kozijnen Almere

Acties en voordeel ontvangen?