Splendid Pliss voor kunststof kozijnen

Heeft u moeite met het kiezen van gordijnen die passen bij uw nieuwe kunststof kozijnen? Dan biedt Splendid Pliss de uitkomst. Het is een elegant, innovatief, strak en modern systeem voor het decoreren van uw kunststof kozijnen.

Dankzij een slimme dubbelzijdige magneetband klikt u het splendid pliss systeem gemakkelijk op het kozijn.

Dit systeem is verkrijgbaar in diverse kleuren. Voor meer informatie kunt u kijken op de website van onze leverancier. keje.nl

Voor bestellingen kunt u contact opnemen met All Window.

Contact

Splendid Pliss

Modern systeem

De Splendid Pliss is uitgerust met een uniek top down/ bottum up systeem waardoor u het gordijn kunt laten zakken of optrekken zonder dat deze naar voren valt. Dit komt omdat de handgreep verwerkt zit in de trekgreep. Hierdoor blijft uw Splendid Pliss ten alle tijde in de gewenste stand staan.

Het product komt in vele diverse kleuren en verschillende soorten materiaal. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit stoffen die transparant of juist niet doorschijnend zijn. Naast dat kunt u ook kiezen voor een dubbele stoflaag of een honingraatstructuur. Dit werkt uitstekend voor verduisteren en het weren van warmte.

Simpele reiniging van Splendid Pliss

Wanneer u uw ramen wilt schoonmaken, kunt u de Splendid Pliss gordijnen heel gemakkelijk van het kozijn verwijderen dankzij de slimme magneetband. Als u eenmaal klaar bent met het schoonmaken zet u het systeem weer op zijn plaats en kunt u weer genieten van uw uitzicht. De producten worden precies op maat gemaakt zodat deze altijd past en goed aansluiten op uw kozijnen. hierdoor komt er nauwelijks nog licht door via de zijkanten.

Wilt u meer informatie? Bekijk hier een filmpje of vraag een gratis brochure aan.

Acties en voordeel ontvangen?