20

12

ScreenLine glas – All Window

Screenline glas is isolatieglas met in de spouw gemonteerde jaloezieën. Het systeem is niet gevoelig voor invloeden van buitenaf en daardoor zeer duurzaam. Door de ruime keuze in uitvoeringen, bedieningsmogelijkheden en kleuren is er altijd een oplossing die op uw wensen aansluit. Screenline glas kan gecombineerd worden met vele verschillende glassoorten bijvoorbeeld veiligheidsglas.

Voordelen van ScreenLine glas

Licht- en warmteregulering
U bepaald zelf de hoeveelheid warmte en licht die u in een ruimt binnen wilt laten. De Jaloezieën kunt u optrekken of naar beneden laten. Door de jaloezieën te kantelen, kunt u de licht intensiteit perfect regelen.

Voor elke ruimte
Screenline is geschikt voor elke ruimte, zoals woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer.

Comfortabel bedieningsgemak
Screenline wordt standaard geleverd met een koordbediening waarmee u het systeem moeiteloos optrekt en neer laat. Om u van alle gemakken te voorzien kan het systeem ook gemotoriseerd en op zonne-energie geleverd worden.

Altijd schoon en onderhoudsvrij
De zonwering is beschermd door het glas. Stof, vuil en vocht hebben geen invloed meer op uw zonwering. De zonwering wordt niet vies en u hoeft deze nooit meer schoon te maken.

Veilig en langere levensduur
U kunt zich niet verwonden aan de zonwering, omdat deze zich tussen het glas bevindt. De bediening is zo ontworpen dat kinderen er niet verstrikt in kunnen raken. Tegelijkertijd wordt uw zonwering beschermd door het glas, waardoor de levensduur van het product positief wordt beïnvloed.

Ruimtebesparend
Doordat de zonwering tussen het glas zit, kunt u deze ruimte nu optimaal benutten. Daardoor hebben bijvoorbeeld uw vensterbank planten meer ruimte.

Diverse kleuren
De jaloezieën zijn leverbaar in 9 verschillende kleuren. Bekijk hieronder het uitgebreide kleuren palet zodat u de kleur kunt vinden die aan uw wensen voldoet.
Screenline glas kleuren

Gegarandeerde privacy
Door de keuze in soorten zonwering en de verschillende bedieningsmogelijkheden, kunt u de mate van privacy in iedere ruimte nauwkeurig bepalen.

Onze klanten beoordelen All Window gemiddeld
met een 9.8 (van 10) op basis van 123 reviews!

Acties en voordeel ontvangen?