01

11

Roest

Roest

Hier bij All Window krijgen wij regelmatig opmerkingen van klanten dat er roest op hun kozijnen zit. Zij vragen ons dan of wij dit zouden kunnen verwijderen, maar dat kunt u ook heel makkelijk zelf doen. Het gaat hier vaak gaat om vliegroest, die heel makkelijk te verwijderen is.

Hoe ontstaat vliegroest?

Vliegroest ontstaat door roestdeeltjes die extern worden aangevoerd. De oorzaak van deze roest zit dus niet in het object dat is aangetast.  Deze roestdeeltjes dwarrelen neer op het object en zorgen ervoor dat er een oranjebruine was op komt en dat het ruw aanvoelt.

Hoe voorkom ik vliegroest?

Vliegroest is heel gemakkelijk te voorkomen door het RVS oppervlak regelmatig te onderhouden. Poets je RVS onderdelen daarom regelmatig met de juiste reinigingsmiddelen. All Window heeft een onderhoudset voor kunststof kozijnen.

Hoe verwijder ik vliegroest?

Omdat deze soort roest niet uit het object zelf komt maar een laag roest is die op het object ligt is het heel makkelijk te verwijderen. Dit is vaak al te doen door een doekje met een beetje water en schoonmaakmiddel eroverheen te halen. Als dit echter niet genoeg is, dan raden we u aan gebruik te maken van een zogeheten Inoxi restore spray (roestvrijstaal reiniger). Hiermee kunt u het roestlaag vrij gemakkelijk verwijderen, zonder dat het materiaal beschadigt raakt.

Voorbeeld vliegroest

Kunststof Kozijnen van All Window

Schoonmaken van kunststof kozijnen

https://www.gayko.de/

Acties en voordeel ontvangen?