22

04

Nieuwe vestiging in Almere

Almere is inbraakstad nummer 2 in Nederland, dit blijkt uit inbraakcijfers van de politie.

Almere

De afgelopen drie maanden is er 182 keer ingebroken in Almere en zijn er 150 pogingen tot inbraak gedaan. Dit blijkt uit de misdaad in kaart functie van de politie. Schokkend is dus dat inbraakpogingen in Almere vaker blijken te slagen dan te mislukken.

Almere inbraak 22-04-2014

Almere inbraak 22-04-2014

Almere poging tot inbraak 22-04-2014

Almere poging tot inbraak 22-04-2014

 

Nieuw pand

Wij van All Window zijn op zoek naar een pand in Almere om een nieuwe vestiging te openen. Door deze vestiging kunnen wij steden met hoge inbraakcijfers zoals: Amsterdam, Lelystad, Haarlem, Beverwijk, Harderwijk etc. nog beter bereiken.

Ons doel

Het is ons doel om u te helpen met het beveiligen van uw huis. Onze kozijnen en deuren houden namelijk stand tegen elke inbraakpoging. All Window kozijnen beschikken over het gepatenteerde ESP (Extreem Stabiele Profielbevestiging) en GVS (Tegengesteld Sluitsysteem).

ESP zorgt samen met versterkte scharnieren voor uitstekende stevigheid. De schroeven worden bevestigd in een speciale lijst van PVC. Kozijnen kunnen hierdoor driemaal zwaarder belast worden. Deze uitstekende stabiliteit klinkt als overbodige luxe, maar dat is het niet. Dit maakt de kozijnen van All Window bestendig tegen de hevigste stormen en de meest professionele inbrekers.

Bij traditionele kozijnen konden inbrekers simpelweg het kozijn lichten en de nokken aan de kant schuiven, waardoor het kozijn opende. GVS zorgt ervoor dat dit niet kan, bij GVS lopen de nokken in tegenovergestelde richting.

ESP en GVS werken perfect samen om inbrekers buiten te houden. U kunt de kozijnen van All Window volledig vertrouwen.

Selecteer bestand

Maximale grootte 10MB

Een moment geduld aub.
Gerelateerde artikelen

Kunststof kozijnen Friesland

Acties en voordeel ontvangen?