Kunststof kozijnen uit Duitsland

Kunststof kozijnen uit Duitsland koopt u natuurlijk bij All Window. All Window heeft ruim 23 jaar ervaring met het plaatsen van kunststof kozijnen door heel Nederland. De kunststof kozijnen van All Window komen van de Duitse leverancier Gayko en zijn voorzien van gepatenteerde technieken waardoor deze kozijnen uniek zijn en nergens anders verkrijgbaar!

Kozijnen uit Duitsland

All Window onderscheidt zich doordat de kozijnen die wij leveren inbraakwerend zijn. Voor de centrale beveiliging van uw huis heeft Gayko Extreem Stabiele Profielbevestiging (ESP) alsmede Gayko Tegengestelde Sluitsysteem (GVS).

Kunststof kozijnen uit Duitsland

ESP houdt in dat er strips zijn toegevoegd waar de schroeven doorheen lopen als extra versteviging. De extra versteviging loopt dan als een ruggengraat door het kozijn. Ook voegt GVS heel veel toe. De nokken lopen namelijk in tegengestelde richting. Hierbij kunt u denken aan het effect van een weerhaak. Op deze manier is het raam met geen mogelijkheid open te krijgen. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Naast kunststof kozijnen uit Duitsland kunt u bij All Window terecht voor de volgende producten:

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van kozijnen, dakkapellen of gevelbekleding? Volg ons dan via een van onze social media kanalen

Acties en voordeel ontvangen?