Kunststof kozijnen in Almere

Als u op zoek bent naar kunststof kozijnen in Almere, dan zoekt u naar de kozijnen van All Window. Met meer dan 27 jaar ervaring mag All Window zich de kozijnspecialist van Almere en omgeving noemen. Bij ons ontmoet u vakkundige specialisten die u van geheel onafhankelijk advies kunnen voorzien. Bent u nog niet overtuigd van de kracht en expertise van All Window, bezoek dan één van onze showrooms in Almere of Leeuwarden en overtuig uzelf dat wij de beste kozijnen leveren op de Nederlandse markt.

kunststof kozijnen in Almere

kunststof kozijnen in Almere

ISOLATIE VERHOGEN

Een belangrijke reden om uw kozijnen te vervangen door kunststof kozijnen kan het verhogen van isolatiewaarde zijn. Kunststof kozijnen isoleren namelijk erg goed. Dit komt door de vele ‘kamers’ in de kunststof kozijnen. De kunststof kozijnen zijn voor een groot deel hol van binnen, in deze holte zit stilstaande lucht, deze zorgt voor een isolerende werking.

Door goed isolerende kozijnen aan te schaffen kunt u tot wel € 250 per jaar besparen op uw energierekening. Bovendien is het mogelijk om kunststof kozijnen extra geïsoleerd te bestellen zodat ze zeer geluidswerend zijn. Voor een optimale isolatie in uw woning is het aan te raden om ook HR+++ isolatieglas te nemen. Dit glas isoleert zeer goed.

Kunststof kozijnen in Almere HR+++

kunststof kozijnen HR+++

Dankzij de montage met kunststof stelkozijnen verhoogd u ook nog de isolatiewaarde van uw woning. Zo brengen de kozijnen van All Window de volgende voordelen met zich mee:

  • – Verhoogde isolatiewaarde
  • – 100% inbraakwerendheid
  • – Onderhoudsvriendelijk
  • – Hogere woningwaarde
  • – Betere veiligheid
  • – Meer energiebesparing
  • – Verhoogde duurzaamheid

Niet zomaar kunststof kozijnen in Almere

De kunststof kozijnen van All Window zijn niet zomaar kozijnen. Deze zijn namelijk voorzien van unieke en gepatenteerde technieken als ESP en GVS, waardoor de kozijnen 100% inbraakwerend zijn.

ESP

ESP houdt in dat er strips zijn toegevoegd waar de schroeven doorheen lopen als extra versteviging.
Door deze strips staat het kozijn steviger dan normaal. De extra versteviging loopt dan als een ruggengraat door het kunststof kozijn.

Kunststof kozijnen in Almere ESP

ESP voor extra stevigheid

GVS

Ook GVS voegt heel veel toe. De scharnieren lopen namelijk in tegengestelde richting. Dit zorgt ervoor dat het raam met geen enkele mogelijkheid open te krijgen is. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Voor meer informatie kunt u altijd kijken op de website van Gayko.

Specialisaties

Naast kunststof kozijnen is All Window ook gespecialiseerd in aluminium kozijnen, kunststof schuifpuien, aluminium schuifpuien, voordeuren en gevelbekleding. Bent u benieuwd naar onze afgeronde projecten? Dan kunt u altijd even een kijkje nemen.

100% inbraakwerend

Hieronder ziet u een filmpje van hoe de kunststof kozijnen van All Window zijn beveiligd:

Ondek zelf de meest unieke kunststof kozijnen in Almere

Mocht u nog niet helemaal overtuigd zijn van de unieke producten die wij aanbieden dan nodigen wij u graag uit voor een bezoek aan een van onze showrooms. Hier kunt uzelf ervaren waarin wij verder gaan dan onze concurrenten. Ook voor een adviesgesprek kunt u terecht in een van onze showrooms. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen of een gratis brochure aanvragen.

Gerelateerde artikelen
Kunststof kozijnen in Friesland
Kunststof kozijnen Flevoland
Aluminium schuifpuien
Aluminium kozijnen

All Window

Acties en voordeel ontvangen?