03

09

Kozijnenboer All Window

Zijn uw huidige kozijnen aan vervanging toe? Kozijnenboer All Window vervangt ze voor u. Met ruim 27 jaar ervaring zijn wij de expert op het gebied van kunststof kozijnen in Leeuwarden en omstreken en Almere en omstreken.

Kunststof kozijnen van kozijnenboer All Window

Bent u opzoek naar nieuwe kunststof kozijnen? Kies dan voor de kunststof kozijnen van All Window. Kozijnen krijgen elke dag te maken met verschillende weersomstandigheden en andere factoren die de conditie kunnen beïnvloeden. Bij te weinig onderhoud aan de kozijnen kunt u na enkele jaren opzoek naar nieuwe kozijnen. Kunststof kozijnen daarentegen hebben weinig onderhoud nodig en hebben een levensduur van ongevuur 50 jaar.

De kunststof kozijnen van kozijnenboer All Window zijn dus onderhoudsvrij en duurzaam. Daarnaast bieden ze ook extra veiligheid voor uw woning. Dit komt omdat de kozijnen van All Window beschikken over een gepatenteerd sluitings- en bevestigingssysteem, namelijk ‘Exstreem Stabiele profielbevestiging’ (ESP) en het Gayko Tegengestelde Sluitsysteem (GVS). kozijnenboer All Window

ESP houdt in dat er metalen strips in het profiel zijn toegevoegd. Deze strips vormen een extra verstevigende ruggengraat voor het kozijn waar ook de schroeven doorheen lopen. Ook voegt GVS een hoop toe aan de kozijnen. Anders dan in standaard kozijnen lopen de nokken namelijk in tegenstelde richting. Dankzij deze gepatenteerde techniek is het onmogelijk om het kozijn open te breken. Deze gepatenteerde en innovatieve techniek onderscheidt zich overduidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dit wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

WAAROM KUNSTSTOF KOZIJNEN VAN KOZIJNENBOER ALL WINDOW

Als u uw kozijnen gaat vervangen is het aan te raden om te kiezen voor kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen hebben een levensduur van ongeveer 50 jaar, zijn voordelig in aanschaf en vragen nauwelijks onderhoud. Het vervangen van uw kozijnen door nieuwe kunststof kozijnen brengt de volgende voordelen met zich mee:

  • Duurzaamheid
  • Veiligheid
  • Isolerend
  • Energiezuinig
  • Onderhoudsvriendelijk

ERVAAR ZELF HET GEMAK EN DE VOORDELEN VAN DE VEILIGSTE KUNSTSTOF KOZIJNEN, BEZOEK DE SHOWROOM IN LEEUWARDEN OF ALMERE!

Wilt u meer weten over uw huidige kozijnen vervangen voor kunststof? Neem dan contact met ons op via 058 213 5925 of mail naar INFO@ALLWINDOW.NL.

Acties en voordeel ontvangen?