Kosten kunststof kozijnen

Als kozijnspecialist hebben wij regelmatig contact met mensen die vragen naar de geschatte kosten voor het aanschaffen van kunststof kozijnen. Echter is het voor ons onmogelijk om op voorhand een prijsopgave te geven. Dit komt omdat de prijs voor kunststof kozijnen afhankelijk is van de wensen die u als klant heeft. Kiest u voor houtnerf of wilt u liever gladde kozijnen. Dit zijn allemaal zaken die worden meegenomen in de prijsbepaling.

Diverse factoren

De kosten van kunststof kozijnen worden bepaald door diverse factoren. Hieronder staan een aantal van deze factoren

  • Het aantal kozijnen
  • De afmetingen van de kozijnen
  • De indeling van de kozijnen
  • Wat voor profiel kiest u?
  • Welke kleur krijgen de kozijnen?
  • Wat voor structuur wilt u? Houtnerf of vlak?
  • Welke accessoires zitten er in het kozijn verwerkt?

Toelichting

Aantallen
Wanneer u als klant meer kozijnen heeft besteld dan duurt het ook langer deze te plaatsen. Dit kan betekenen dat onze monteurs meerdere dagen bij u langs moeten komen. Waardoor de kosten hoger uitvallen worden ten opzichte van het plaatsen in 1 dag.

Afmetingen
De afmetingen van de kozijnen zijn een belangrijk onderdeel voor de prijsopgave van de kozijnen. De kunststof kozijnen van All Window worden tot op de millimeter nauwkeurig ingemeten. Hierdoor kunnen wij op voorhand geen exacte prijsopgave geven.

Indeling
Het type raam dat u gekozen heeft speelt ook een belangrijke rol. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een raam met of zonder draai-kiep stand. Voor meer informatie over de verschillende raamtypen kunt u hier terecht.

Profiel
U kunt kiezen uit verschillende profielen. Wij leveren vlakke of verdiepte kozijnen. Afhankelijk van uw keuze bepaald dit de prijs.

Kleur
onze kunststof kozijnen komen in kleuren soorten en maten. Wij hebben naast een groot assortiment aan standaard kleuren ook ruimte voor speciale kleuren. Alle standaardkleuren vallen onder één prijs. De speciale kleuren verschillen van prijs.

Houtnerf of glad
Kozijnen die voorzien zijn van een houtnerf laag vallen in een hoger prijssegment. Dit komt doordat er een extra laag op het kozijn moet worden aangebracht.

Accessoires

Naast kozijnen, ramen en deuren kunt u bij ons terecht voor vele accessoires die u in uw raam kunt laten plaatsen. Denk hierbij aan:

– Het toepassen van een ventilatiesysteem
– Het plaatsen van een rolgordijn
– Het plaatsen van Splendid Pliss
– Het plaatsen van een rooster
– Extra greepjes
– Verschillende soorten glas

prijs van kunststof kozijnenWij hopen dat u hiermee goed geïnformeerd te hebben over de reden waarom wij op voorhand geen prijsindicatie kunnen geven.

https://www.gayko.de/

Acties en voordeel ontvangen?