04

06

Voordelen kunststof kozijnen en HR++ glas

Tegenwoordig kiezen steeds meer mensen voor kunststof kozijnen in plaats van houten of aluminium kozijnen.

Heb je je ook al eens afgevraagd waarom zij hier voor kiezen? Het kan zijn dat ze de kenmerken prettig vinden, namelijk onderhoudsarm, goed isolerend en duurzaam. Een lange levensduur hoort bij de kunststof kozijnen. Als je een nieuwe woning hebt en je hebt de keuze tussen houten en kunststof kozijnen, dan is de keuze waarschijnlijk snel gemaakt. Veel mensen willen namelijk niet veel onderhoud hebben aan hun kozijnen. De kunststof kozijnen zijn dan ook de beste optie.

Verdere eigenschappen van kunststof kozijnen bij All Window:GAYKO-GVS2

– Onderhoudsarm
– Inbraakwerendheid gegarandeerd! (ESP) (GVS)
– Goedkoper dan aluminium en hardhouten kozijnen
– Mooi: Alleen een deskundige ziet van dichtbij dat het geen hout is
– Warmte isolerend (met HR++ en HR+++)
– Veilig (de stalen profielen in kunststof maken het raam zo stevig als hout)
– Duurzaam, het kunststof rot niet en gaat heel lang mee
– Geluidsisolerend
– Verkrijgbaar in bijna iedere RAL kleur eventueel met houtnerf
– Milieuvriendelijk door 2 aspecten, namelijk de lange levensduur en daarnaast is het kunststof bovendien recyclebaar en daardoor duurzaam

Met al deze eigenschappen bespaart u een hoop geld ten opzichte van andere kozijnen. Dit is ook een reden waarom de kunststof kozijnen zo in trek zijn. Prijs en kwaliteit zijn erg belangrijk.

HR ++ glas

Met HR++ glas bespaart u energiekosten. Verder is HR++ glas de populairste glassoort.

Het isoleert namelijk zeer goed, vandaar ook de 2 plusjes. Dit komt ondermeer doordat de glasplaten zijn gescheiden door edelgas. Dit isoleert beter dan lucht, dat bij standaard dubbel glas is toegepast. Daarnaast is op de beglazing een extra isolerende coating aangebracht. Dit is een doorzichtig metaallaagje. Deze beglazing biedt u daarom de volgende voordelen:

– Beperkt warmteverlies
– Bespaart energiekosten
– Extra zonwerende optie

Het grootste voordeel van HR++ glas is dat het goed isoleert, waardoor u een aangename temperatuur kunt creëren in huis. De meeste warmte gaat namelijk verloren via de ramen. De coating op de glasplaat beperkt dit warmteverlies, doordat het zonnestralen doorlaat en de warmte van binnen deels weerkaatst Het edelgas tussen de glasplaten beperkt het warmteverlies nog extra. Hierdoor isoleert deze beglazing 2,5 keer beter dan standaard dubbel glas.

Doordat het warmteverlies in huis beperkt blijft, hoeft u de verwarming minder hard te stoken. Hierdoor bespaart u veel geld op uw energiekosten. Door HR++ glas bespaart u al snel € 100 tot €200 per jaar!

https://www.gayko.de/

Acties en voordeel ontvangen?