GAYKO GVS

Veiligheid

De meeste inbrekers komen binnen door de kozijnvleugels te lichten; bescherming tegen die techniek is dan ook van groot belang. Een paar extra paddenstoelnokken die in dezelfde richting lopen, leveren bitter weinig op, ook al wordt het tegendeel vaak aangenomen. De constructie als geheel dient systematisch te worden afgestemd op de eisen. Het Gayko GVS beveiliging systeem bied de oplossing!

Vrijblijvende offerte

Via het Gayko GVS beveiliging systeem wordt op een efficiënte manier voorkomen dat de vleugels bij een poging tot inbraak zo ver kunnen worden verschoven dat de paddenstoelnokken uit de sluitstukken kunnen worden gedrukt. Bovendien zijn de sluitstukken dankzij de ongekende stabiele profielbevestiging Gayko ESP onwrikbaar vastgeschroefd. Qua methode onderscheidt deze gepatenteerde en innovatieve techniek zich aantoonbaar en duidelijk van andere veiligheidssystemen voor kozijnbeslag. Dat wordt bevestigd door deskundige instellingen zoals onafhankelijke onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de politie.

Met het tegengestelde beveiliging systeem Gayko GVS, in combinatie met het Gayko ESP, heeft Gayko een uiterst efficiënt concept tegen inbraak ontwikkeld. Een systeem waarop u zonder meer kunt vertrouwen.

GAYKO-GVS

GAYKO-GVS2

Bij Gayko GVS lopen de paddenstoelnokken in tegengestelde richting. Dit “inhaken” levert duidelijke voordelen op in de veiligheidstechniek. Het is onmogelijk om de vleugel te ontzetten; bij een poging tot lichten, in welke richting dan ook, treedt immers altijd een tegenkracht op. Een effectief sluitende kracht.

GAYKO-GVS3

Gayko GVS Promo

Voor meer informatie over Gayko GVS kunt u hieronder het promotie filmpje bekijken:

https://www.gayko.de/

Contact

Acties en voordeel ontvangen?