04

08

All Window in Almere: het tweede filiaal is een feit!

Het filiaal van All Window in Almere op de Markerkant 1303L. Is alleen open op afspraak.

Almere is een ondernemende, jonge stad, centraal gelegen in Nederland en gegroeid tot één van de grootste steden van het land. Almere is tevens een stad waar de inbraakpogingen ronduit schrikbarend zijn, met maar liefst 336 inbraakpogingen op dit moment (zie onderstaande afbeelding).

All Window in Almere

Inbraakpogingen regio Almere.

All Window is leverancier van de best beveiligde kunststof kozijnen. Daarbij leveren wij ook aluminium en houten kozijnen, deuren, schuifpuien en gevelbekleding.

All Window is een snel groeiend bedrijf wat al 18 jaar continu aan de weg timmert, met zeer veel tevreden klanten in de regio Almere, Lelystad, Hilversum, Huizen, Bussum, Blaricum, Weesp,  Amsterdam, Amstelveen en Naarden.

Wij hebben geluisterd naar onze klanten, die het bezoeken van onze mooie showroom in Leeuwarden toch wel erg ver weg vonden.

Om onze klanten nog beter te kunnen bedienen, gaat All Window een tweede vestiging openen in Almere aan”Bedrijvencomplex de Mondriaan”.

All Window in Almere

Dit is een hoogwaardige bedrijfsunit met uitstraling!

Ligging:
De bedrijfsunit is  gelegen op een bedrijventerrein Markerkant 1303L. Dit bedrijventerrein ligt direct aan de Markerdreef nabij de S101Hogering. Door de gunstige centrale ligging is het object uitstekend bereikbaar, ook naar het centrum van Almere.

Openbaar vervoer:
Het bedrijventerrein is eveneens goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het centraal NS- en busstation is op korte afstand gelegen.

Parkeren:
Op eigen terrein is een overvloedige hoeveelheid gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Graag verwelkomen wij u in oktober in ons nieuwe bedrijfspand onder het genot van een kop koffie of thee. Tot dan!

“All Window wil verrassen en inspireren, dit behalen wij door te luisteren naar de wensen van de klant en hiernaar te creëren.”

Gayko

Acties en voordeel ontvangen?