10

02

Inbraken in Friesland

LEEUWARDEN – Iedere Nederlander kan voortaan zien hoe vaak en waar en wanneer in zijn of haar wijk wordt ingebroken. En dat op  je telefoon of Computer.

Daarvoor kunt u op de volgende site: https://www.politie.nl/mijn-buurt/misdaad-in-kaart? uw postcode invoeren en zo de gegevens opvragen. Het gaat om cijfers van de afgelopen 3 maanden en van inbraken waarvan aangifte is gedaan.

Inbraak Friesland

De kunststof kozijnen van All Window zijn voorzien van het officiële Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wanneer een kozijn is voorzien van het Politiekeurmerk, neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent.

Wat maakt de kozijnen van All Window zo veilig?:

Met de juiste GAYKO-uitvoeringen wordt inbraak meestal effectief voorkomen. Uit onderzoek is gebleken dat de meeste daders zich snel uit de voeten maken als het niet lukt om een object binnen ongeveer 5 minuten binnen te dringen. Kozijnen en deuren van All Window houden stand bij inbraakpogingen. Alle componenten – profiel, beslag en eventueel glas – hebben inbraakwerende eigenschappen conform de DIN-norm.

Het uitgekiende binnenwerk van de kozijnen waarborgt optimale veiligheid. Het samenspel tussen GAYKOESP en GAYKOGVS staat garant voor een beslissende voorsprong op het gebied van veiligheid; de beslagdelen en sluitstukken van GAYKOGVS (tegengesteld sluitsysteem) zijn onwrikbaar bevestigd. De schroeven van alle beslagdelen worden vast geboord in het kunststof, staal en ook nog in een massieve PVC-lijst (GAYKOESP), die als een ruggengraat door het gehele kozijn en vleugelframe loopt. De schroeven zitten net zo vast als pluggen in een muur; onwrikbaar en bovendien extreem belastbaar. Verschuiven van de vleugels is onmogelijk: bij en poging om het raam te lichten – in welke richting dan ook – treedt immers een stoppende kracht op. Traditionele kunststof ramen daarentegen kunnen in minder dan 10 seconden worden gelicht.

“Veiligheid boven Alles” – All Window Leeuwarden

Gerelateerde artikelen

Kunststof kozijnen Friesland
Kunststof kozijnen Purmerend
Kunststof kozijnen Almere
Kunststof kozijnen Lelystad

Acties en voordeel ontvangen?