Aluminium kozijnen in Almere

Zoekt u aluminium kozijnen in Almere en omgeving? Kies dan voor de aluminium kozijnen van All Window! Wij hebben al meer dan 27 jaar ervaring met het plaatsen van aluminium kozijnen in de regio Almere en omgeving ook zijn onze adviseurs benieuwd naar uw ideeën bovendien helpen we u ook graag verder voor maximaal woonplezier.

Waarom aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen verhogen de waarde van uw huis, omdat ze levenslang mee gaan en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Er is nog een reden waarom u zou kunnen kiezen voor aluminium kozijnen, want u hoeft bijvoorbeeld nooit meer te schilderen. Ook zorgen aluminium kozijnen voor lagere maandelijkse kosten, omdat u minder energie verstookt.   

Voordelen van aluminium

  • Weinig onderhoud
  • Lagere energie kosten
  • Hoge isolatiewaarde
  • keuze uit +400 kleuren
  • Goede inbraakwering
  • Lange levensduur
  • Moderne uitstraling

De meest voorkomende profielen zijn:

MB-70

MB-70

Het aluminium systeem MB-70 heeft een zeer goede thermische en akoestische isolatie. Het heeft een versie met een verbeterde thermische isolatie, die verkregen werd door het gebruik van speciale isolatie profielen in een ruimte onder de beglazing. In het MB-70 systeem kunnen ramen en deuren van de RC4-klasse geleverd worden. Ook ramen die als rookuitlaat functioneren. Er zijn ook verschillende versies van de ramen: MB-70US / MB-70US HI, MB-70SG raam met de zogenaamde ‘verborgen vleugel’ en de MB-70 Industrial versie voor historische gebouwen. Dit systeem is ook de basis van de koud-warme MB-70CW / MB-70CW HI gevels.

MB-86MB-86

Het raam-deursysteem MB-86 is een product met bijzonder groot aanbod dat voldoet aan de meest verschillende behoeften van klanten. De profielen van dit systeem zijn namelijk beschikbaar in 3 uitvoeringsvarianten, afhankelijk van de gewenste energiebesparing: ST, SI en AERO. MB-86 het eerste aluminium raam-deursysteem ter wereld waarin aerogel is toegepast – materiaal met een perfecte thermische isolatie. Een ander voordeel van het MB-86-systeem is de grote stevigheid van de profielen, waardoor constructies van grote afmetingen en een hoog gewicht mogelijk zijn.

MB-60MB-60

MB-60 is een modern aluminium systeem voor de uitvoering van architectonische buitenelementen die warmte en geluid isoleren, zoals verschillende typen ramen, deuren, portieken, etalages en ruimtelijke constructies. Het systeem MB-60 kenmerkt zich door een lage warmtedoorgangscoëfficiënt, U kunt dankzij dit lage warmtedoorgang besparen op gas.

Wilt u een offerte aanvragen of meer weten over aluminium kozijnen in Almere? Dat kan! Door middel van het onderstaande formulier in te vullen.
https://aluprof.eu/nl

NB: Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en slechts eenmalig gebruikt.

*) verplichte velden
Een moment geduld aub.

Acties en voordeel ontvangen?