Kunststof kozijnen in Den Helder

Bent u op zoek naar unieke kunststof kozijnen in Den Helder of omstreken? Dan helpt All Window u verder. Wij zijn al meer dan 23 jaar gespecialiseerd op het gebied van kunststof kozijnen in Den Helder en omstreken. Onze vakkundige adviseurs maken graag persoonlijk kennis met u en willen graag weten wat uw wensen en ideeën zijn. Samen met u, zorgt All Window voor een vergroot wooncomfort zodat u maximaal kunt genieten!

Vrijblijvende offerte

UNIEKE KUNSTSTOF KOZIJNEN DEN HELDER

Kozijnen van All Window beschikken over beveiligingsmechanismen die 100% inbraakwerend zijn. Dankzij de gepatenteerde Extreem Stabiele Profielbevestiging (ESP) en Gayko Tegengestelde Sluitsysteem (GVS) techniek is het voor inbrekers onmogelijk om in minder dan 10 seconden in uw woning in te breken, in tegenstelling tot standaard kozijnen. Kunststof kozijnen Den Helder

ESP is een extra versteviging waarbij de bevestigingsschroeven door een verstevigde strip in het kozijn lopen. De extra versteviging dient als een ruggengraat die door het kozijn loopt. Ook maakt GVS het verschil. In tegenstelling tot standaard kozijnen, waarbij sluitingen slechts één kant op lopen, sluiten de nokken van dit systeem in tegengestelde richting. Dit kunt u vergelijken met het effect van een weerhaak. Dankzij dit sluitsysteem is het raam met geen mogelijk open te krijgen door inbrekers. Deze nieuwe techniek onderscheidt zich duidelijk van andere systemen voor kozijnbeslag. Dit is bevestigd door onafhankelijke partijen zoals onderzoeksinstituten en adviesdiensten van de overheid.

Monteren met kunststof stelkozijnenWaarom montage met kunststof stelkozijn

All Window monteert alle kozijnen met kunststof stelkozijnen, de kunststof stelkozijnen geven uw woning een duurzame afdichting, verhoogde inbraakveiligheid en voorkomt lelijke kitvoegen. Wilt u meer informatie? Klik dan hier.

ERVAAR ZELF HET GEMAK EN DE VOORDELEN VAN DE VEILIGSTE KUNSTSTOF KOZIJNEN, BEZOEK DE SHOWROOM IN LEEUWARDEN OF ALMERE.

Bezoek de showroom van All Window in Almere en ervaar zelf het gemak en de voordelen van de veiligste kunststof kozijnen van Nederland. Blijf op de hoogte door ons te volgen op social media.

All Window Almere
Markerkant 1303-L
1314 AL Almere
036 202 2042
INFO@ALLWINDOW.NL

Contact