06

02

Inbraakwerende kozijnen Friesland – All Window

Het aantal inbraken in Nederland is sinds 2009 enorm gestegen. Zo ook in Friesland. Onlangs registreerde de politie in één weekeinde twintig inbraken of pogingen daartoe. Onder meer in Leeuwarden, Makkum, Oude Leije, Sneek en Goutum. Met de juiste inbraakwerende kozijnen kunt u inbraken voorkomen.

Vergoot uw woonplezier

Bij 75% van de delicten worden de kozijnvleugels gelicht en wordt de ruit niet ingeslagen. All Window wil uw woonplezier vergroten. De kunststof kozijnen van All Window zijn gemaakt van het beste materiaal en worden geplaatst met de grootste zorg. Het unique selling point van All Window is dat wij 100% inbraakwerende kozijnen leveren en plaatsen.

inbraakwerende kozijnen

Effectieve inbraakwerende kozijnen

Met de Gayko GVS en ESP methode van All Window zijn al veel inbraken voorkomen. De efficiënte techniek is speciaal ontwikkeld om het lichten van kozijnen te voorkomen.  Met deze innovatieve en uiterst veilige methode onderscheid Gayko zich van andere veiligheidssystemen. De Gayko techniek wordt dan ook aanbevolen door de politie.

Het samenspel tussen GAYKOESP en GAYKOGVS staat garant voor een beslissende voorsprong op het gebied van veiligheid; de beslagdelen en sluitstukken van GAYKOGVS (tegengesteld sluitsysteem) zijn onwrikbaar bevestigd. De schroeven van alle beslagdelen worden vast geboord in het kunststof, staal en ook nog in een massieve PVC-lijst (GAYKOESP), die als een ruggengraat door het gehele kozijn en vleugelframe loopt. De schroeven zitten net zo vast als pluggen in een muur; onwrikbaar en bovendien extreem belastbaar. Verschuiven van de vleugels is onmogelijk: bij en poging om het raam te lichten – in welke richting dan ook – treedt immers een stoppende kracht op. Traditionele kunststof ramen daarentegen kunnen in minder dan 10 seconden worden gelicht.

Politiekeurmerk voor kunststof kozijnen

De inbraakwerende kozijnen  van All Window zijn voorzien van het officiële Politiekeurmerk Veilig Wonen. Wanneer een kozijn is voorzien van het Politiekeurmerk, neemt de kans op een geslaagde inbraak af met 95 procent. Bent u benieuwd naar hoeveel inbraken er in uw gemeente wordt gepleegd? Klik hier op de link van misdaad in kaart: https://www.politie.nl/mijn-buurt/misdaad-in-kaart

Heeft u vragen over de Gayko GVS en EPS methode of wilt u informatie over het plaatsen van inbraakwerende kozijnen in Friesland? Neem dan gerust telefonisch contact op via 058 – 213 59 25 of vul het onderstaande formulier in.

Selecteer bestand

Maximale grootte 10MB

Een moment geduld aub.

Acties en voordeel ontvangen?